Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No jo, není pozadí jako pozadí. To by si ta osoba za paravánem měla uvědomit a neuváděla pana doktora do rozpaků.Pane Tomáši karma.

1 0
možnosti
TG
Foto

Děkuji srdečně za dílko zas povznášející k radosti, vážený pane Tomáši. Až mě napadlo, že se snad také přece jen vrátím. Dál ale čtu, že jste zpět jen na skok?

2 0
možnosti
TG

Ano, opravdu jen „na skok”, i přesto, že jsem dnes ještě jednu kresbu zveřejnil.

0 0
možnosti
RP

Mladí si pořídili 7 slepic byla každá barevné jiná. Často jsem se o ně starala a docela mě svými reakcemi bavily. Některá byla vychytralá, některa úplně hloupá, někdy i přítulnéAle podoba s klíčkováním tam s politiky byla.

4 0
možnosti
TG

Díky. Srdečně Vás zdravím a přeji hezké dny. Je to krása, jak se všechno probouzí....

2 0
možnosti
Foto

Náhodou, když jsem choval kdysi slepice a husy, tak to byly báječně kamarádky.. Když jsem vzal do ruky rýč a nebo motyku, tak utíkaly okamžitě za mnou.. Kdybych třeba s tou motykou došel do parlamentu, tak by za mnou utíkala leda tak ochranka..

1 0
možnosti
PB

..... genialita startuje na IQ 140, z čehož můžeme usoudit, že máme tu čest býti vedeni přinejmenším polovičními génii!,- .... v případě námětu (inspirace) to není vo nic lepší!

3 0
možnosti
Foto

Inspirováno ,,perlou". Dle výzkumu jsou totiž perličky s rozumem až za slepicemi

2 0
možnosti
MP

Výborné, Tomáši, ostatně jako vždy. Jsem moc rád, že jsi zpět. Souhlasím s paní Jarmilou - zvířátka jsou čisté vědomí a my, kteří si z nějakého důvodu myslíme, že jsme něco víc, že nám tu vše patří a vše je tu pro nás, se k nim- zvláště v případě slepic - chováme hrozně. Politiky z komentáře radši vypustím . Zdravím Tě srdečně a přeji krásné dny.

6 0
možnosti
TG

Děkuji Ti, Miroslave a také souzním s paní Jarmilou.

Srdečně Tě zdravím a přeji krásné dny.

Vrátil jsem se jenom na skok...

1 0
možnosti
Foto

J49o60s35e49f 10B35á77r19t53a

28. 2. 2024 11:15

Já bych to IQ viděl na 107.

3 0
možnosti
TG

...bojím se hádat...

0 0
možnosti
JT

To je Výborný, až Fialově. Pobavil jsem se, děkuji.

4 0
možnosti
Foto

Po pravdě, Tomáši, slepice a další zvířátka mi přijdou mnohem inteligentnější než lidé. Slepičky nedělají nic zbytečně, snášejí vajíčka a chodí spát v dobu, kdy se to patří. Nebo sýkorky, jak ty bravurně kličkují mezi větvemi, aniž by si narazily zobák, to je přece taky známka vysoké inteligence. Pozoruji to denně a stále nevycházím z úžasu. Ministry už nesleduji dávno, ale řekla bych, že přirovnávat je ke slepicím je urážka slepic. A naopak, pokud někdo o nás ženách tvrdí, že jsme slepice, pak je to pro nás pocta nejvyšší. Tak to jen tak na okraj, hlavně jsem chtěla poděkovat za humor, toho není nikdy dost!

8 0
možnosti
Foto

A slepice prý sama sebe pozná při pohledu do zrcadla

3 0
možnosti
PV

P51a81v62e65l 57V76é87b22r

28. 2. 2024 11:02

Vidíš, Horste, a to já při pohledu do zrcadla čučím jako puk, co to tam je za staříka...

1 0
možnosti