Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

😆😆😆 tedy Vy, vzácný pane Gayere 👍❤️✌️! Dnes jste mě prostě nachytal. Empiricky (ale zjevně zcela neobjektivně) nadšená z Vašich mistrovsky vtipných, poučných a současně chytře povznášejících kreseb, které jsem od Vás dosud viděla, letěl mi teď hlavou před slunečnou nedělí hned ráno sotva probuzené při pohledu na první dva obrázky rej mnoha myšlenek a asociací, co "z toho vyleze"! Ano přistihla jsem sama sebe, jak předjímám, soudím a odsuzuji... jestli TESCO, nebo terapeutická poloha, nebo...! Zkrátka jsem byla asi mentálně přetažená, vždyť jsem včera na traktoru posekala celé zahrady a ještě zasadila tři třešně. Ovšem text pod třetím obrázkem mi vyrazil dech, zařvala jsem smíchem nahlas a v hlavě se mi rozjasnilo, jak je řešení VŽDYCKY snadno a jasně jednoduché 👍😆. Právě jste mě uzdravil, přeji Vám s úctou a obdivem další invence... a děkuji srdečně ❤️👍🌏✌️

2 0
možnosti
TG

:-)Dobré nedělní ráno, vážená paní Voříšková. Moc Vám děkuji za reakci po prohlédnutí mého posledního vtípku. Udělalo mi to velkou radost, protože hlasitý smích nad kresbou je ten největší dar, který autor vtipu asi může vůbec dostat. A je to i velké povzbuzení, že to všechno má nějaký smysl i mém pokročilém věku, navíc už s lehce se třesoucí rukou....

Ten hlasitý a spontánní smích jsem sám zažil před pár dny nad krátkým videem, animovaným filmem, který jsem vložil do přílohy pod předchozí blog.

Ještě jednou, moc děkuji a přeji Vám hezkou neděli.:-)

1 0
možnosti
RP

R^Od takových lidí raději dál a ne si k němu lehnout...:-)

1 0
možnosti
TG

:-(Ano, to může vyústit jen v depresi na druhou.

1 0
možnosti
Foto

:-)Psycholog je přece taky jenom člověkR^

2 0
možnosti
TG

To máš pravdu, Viléme. Ale snad má doma svou pohovku...;-)

0 0
možnosti
Foto

Já bych s uděláním místa souhlasil, jen kdyby byl u psycholožky..;-DR^R^

1 0
možnosti
TG

;-)Doporučuji maximální opatrnost!

1 0
možnosti
PB

..... poněkud nudná, však docela nenáročná a klidná profese,- co pacoš, to relaxační odpočinek v páru!,- ........ navíc, o klientelu není nouzeVEU!

1 0
možnosti
Foto

Taky jdu do toho.

Na několik zámků jsem zajistil dveře a dal na ně matraci, zavřel okna, zatáhl těžké závěsy, vlezl do postele a "tiše pod duchnou činím odboj".:-)

1 0
možnosti
TG

:-)Myslím, ze nejste bez šance...

2 0
možnosti
TG
MP

R^R^R^ To je skvělé, Tomáši a kresby jsou čím dál lepší. Všímám si každého promyšleného detailu a máš můj hluboký obdiv. V souvislosti s námětem si vzpomínám na dávnou kresbu, kde jakýsi člověk stojí u stromu a zvrací. Přijde k němu jiný, chvíli na něj kouká a pak praví "A víte, že máte pravdu?" :-). Přeji Ti krásný jarní víkend.

7 0
možnosti
TG

:-)Moc Ti děkuji, Miroslave. Váźím si Tvé pochvaly, ale je pořád co zlepšovat. Ten zmiňovaný fór je skvělý, takový renčínovský na stejné téma.

Přeji Ti krásný den....

1 0
možnosti
TG

:-)Děkuji za návštěvu .

0 0
možnosti
TG
  • Počet článků 952
  • Celková karma 23,29
  • Průměrná čtenost 788x
Stručně, abych nezdržoval....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seznam rubrik