Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Přiznám se v Praze v galerii jsem byla 2x poprve na obrázcích Josefa Lady to bylo nádherné vzpomínání na dětství a podruhé na obrazech a plakátech Jana Saudka.... věřím tomu že odtamtud by pan neutíkal, naopak hnala by ho ven manzelka;-).

1 0
možnosti
TG

Máte pravdu, Boženka je pilíř mravnosti...;-)Hnala by ho...

0 0
možnosti
Foto

Bedřich... R^

Náhodou, Boženka patří mezi nás, správné ženské. Pečujeme o vaši nejen tělesnou, ale i duševní stránku. Važte si nás! :-)

1 0
možnosti
TG

;-)Boženka měla odejít s Bedřichem a domů to vzit přes kavárnu a krásný park.

Tahle výstava se jí nepovedla..:-)

0 0
možnosti
Foto

🤣👍🤣👍 ode mě karma za odvahu i Bedřichovi, aby brzo poznal, že útok nebo útěk jsou jen reakcí jeho sympatiku pod tlakem přemíry strachu. To je tak v životě lidském nastaveno, aby si pak (i Bedřich) skutečně vážil sám sebe, když konečně v sobě najde svou duši a tak (v radosti) zjistí, že ji v omylu jako svou nesmrtelnou vládkyni dosud v sobě umlčoval a tou "chytrou" co vzal za manželku nesprávně (leč pohodlně) nahrazoval. "Chudák" Bedřich 🤣! Vám, Tomáši, děkuji srdečně s obdivem a přeji další dávky radostí... 👍❤️✌️

2 0
možnosti
TG

A já Vám, pani Marie, děkuji za krásný komentář. Lidská duše je vzácný poklad a zaslouží si trvalou péči. A je na nás abychom ji chránili a filtrovali podněty pro její čistotu a naší radost ze života. Přeji Vám hezké dny.:-)

2 0
možnosti
TG

:-)Dekuji Ti Vileme.

0 0
možnosti
PB

..... bych typoval "moderní abstrakci" a ta dá teda zabrat každýmu;-D!,- kdo z galerie zdrhá na čerstvej vzduch, jednoznačně dává přednost vnitřnímu klidu, duševní rovnováze a zdraví! ,- o svoji pověst se v tu chvíli vůůůbec nestará, jde totiž o jediné - p ř e ž í t !!!

1 0
možnosti
TG

;-) Na Vašekomentaře se vzdycky těšim. Dekuji!

0 0
možnosti
PC

Výborné!R^;-)

Nabízi se i rozšíření. Automaticky se mi totiž vybavuje analogie i z jiných sfér života. Např. podprahově povinné vzdávání holdu nějaké osobě, potažmo pak držení piety za takové a mnoho dalších případů.

A poté označení, resp. onálepkování osoby pitomcem, necitou, závistníkem atd., pokud se k masovému "truchlení" nebo vzdávání holdu nepřipojí, nebo to celé dokonce označí za pokrytectví.

3 0
možnosti
TG

Rozumim Vám, pane Pavle a děkuji nejen za Váš doplňující komentář.

1 0
možnosti
Foto

Pro nás "Bedřichy" asi je nejlepší do žádné galerie nechodit s nějakou "Boženkou"..;-DR^R^

1 0
možnosti
TG

Od Boženek určitě dál, i kdyby lákala na tažený štrůdl...;-)

1 0
možnosti
Foto

Nakonec - ta Bedřichova Boženka má pravdu. Ale pravdu má i ten, kdo před některým dílem postojí a přemýšlí o něm. A stává se, že ho po chvíli pochopí, anebo aspoň pochopí autora, co ho k vytvoření toho díla vedlo. Ale přiznám se, že i mně se již stalo, že jsem před některým uměleckým dílem, spíš artefaktem, prchla. Pochopila jsem, že autor díla provokuje - a že považuje konzumenta jeho "díla" skutečně za blbce. :-(Rv Karma.

2 0
možnosti
TG

Paní Mirko, děkuji za pěkný komentář a srdečně zdravim naMoravu.:-)

0 0
možnosti
MP

R^R^R^;-D To je výborné, Tomáši. To jsi mě fakt rozesmál. Já chodím docela dost často do NG a jednou (myslím, že letos), jsem tam spatřil podobnou výstavu "skvostů" kohosi a také jsem vzal rychle roha ke svým oblíbencům :-). Až to najdu, tak Ti pošlu na mail vtip od J. - J. Sempého na podobné téma.

4 0
možnosti
TG

:-)Miroslave, moc děkuji, jsem rád, že se Ti vtípek líbil. A na Sempého se moc těším. Přeji Ti hezky den

1 0
možnosti
Foto

;-DR^ Že by pud sebezáchovy? Před uměním, či Boženkou?;-)

3 0
možnosti
TG

;-)Ano, čistě hygiena duše, někdy hrnec přeteče...

3 0
možnosti
  • Počet článků 952
  • Celková karma 23,29
  • Průměrná čtenost 788x
Stručně, abych nezdržoval....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seznam rubrik