Nejkrásnější rozhovor

Občas si ráda píšu s divnými lidmi, na divnejch sociálních sítích.  No a díky tomuhle divnýmu rozhovoru, asi zas věřím na lásku. 

"Hledám někoho, u koho bude upřímnost zářit." Díky za nápad na novej článek. A i kdyby tahle konverzace měla teď skončit, zítra díky těmhle slovům k tomu vznikne i fotka."

"Já věřím a doufám v to, že ta konverzace bude pokračovat..."

"Takže Dominiku, řekni mi, jak sis dneska udělal radost."

"Radost jsem si udělal tím, že jsem si uvařil famózní oběd,odpoledne jsem si sedl na terasu, dal kafe, cigáro a měl jsem zavřený oči a nemyslel na nic, jen že mi je teď krásně..//ikdyž jsem teď nemocný// a další radost je z Tebe."

"Ježiš, to je pěkný. Se teď cejtím jako králíček."

"Jo moment ještě to rozvedu tu terasu."

"Jelikož miluju film, kafe a cigára a okamžitě jsem si musel pořídit čistě bílý podšálek s talířkem, tak jsem si nesl to kafe,sedl si na tu lavičku, rozcuchanej - na sobě jsem měl čistě bílé, volné a naschvál trochu potrhané tričko, černý kalhoty, zapálil jsem si svým zippem- na stole jsem měl krom kafe a krabičky od cigaret knížku od Oscara Wilde - obraz Doriana Graye. a ještě koláč, který jsem si upekl."

"Já bych k tomu přidala Comptine d'un autre ete.A ten vhled by byl naprosto dokonalej."

"Tak mi řekni, jak by sis představovala idealní den se svým protějškem."

"Začínám bylinným čajem. Probouzím se v bytě, který je nastylizovaný podle Burgesova Mechanického Pomeranče. Hraje nám do toho třeba Edith. Jdu nakoupit snídani na Náplavku kterou si pak dáme v posteli. Pak se pomilujeme, vezmeme knížky a košík plnej dobrejch věcí a jdeme do Riegráčů si číst. K večeru do letního kina třeba na Revizora. Pak si jdeme zatancovat klidně někam k Vltavě, s sebou láhev dobrého vína, asi spíš červené, podle počasí. No a pak domů, pomilovat a zaplout do říše snů."

"Miluju tě !!!!!!!!!!"

"Sakra, to bylo rychlý"

"Omlouvám se, ale jinak to nejde! zbožňuju, miluju!"

"Hele, jestli mi budeš psát tyhle věci, tak se v toho králíčka proměním a budu tě chodit strašit. "

"Mhmmmhm"

"Když bys chtěl zaujmout svoji soulmate, jak by jsi to udělal ?"

"Venku by bylo ošklivo, pršelo by a jasně mohli by jsme jít do kavárny, který mám oblíbený a miluju je, ale doma je doma-

takže bych jí pozval tam, uvařil nám oběd, upekl bych jí něco, pustili by jsme si film, při kterým bych jí jen lehce hladil na rameni či ruce nebo bych si jí přivinul k sobě tím způsobem aby byla přitulená a citíla pocit bezpečí, že u mě může být jak dlouho chce, nemusí nikam pospíchat, pak co by přestalo pršet tak by byl plus eště teplý vzduch, což by nebyla zima, ale zase přijemný vzduch na dýchání, sedli by jsme si na terasu a já bych udělal kafe či čaj zapálili si uživali by jsme si pocit klidu a toho že jsme spolu, že se máme fajn a že spolu budeme víc.."

"No, tak sem se právě asi zamilovala i já."

 

 

"Víš co bude k ránu ?"

 

"?????"

 

"To už se budeme brát!"

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lucia Rien | sobota 23.8.2014 14:37 | karma článku: 10,85 | přečteno: 627x
  • Další články autora

Lucia Rien

Kdo jsem já, a kdo jsi ty?

27.5.2021 v 23:02 | Karma: 6,08

Lucia Rien

Vesmírné pravdy

21.5.2021 v 1:45 | Karma: 8,95

Lucia Rien

Pravda je něco, co nechceš slyšet

2.3.2021 v 20:39 | Karma: 7,40

Lucia Rien

Láska je velice krásné slovo

2.12.2020 v 21:37 | Karma: 7,31

Lucia Rien

Stoupá dým, a já stoupám s ním

7.5.2019 v 12:11 | Karma: 7,12