Diskuse

Nahá II.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobře. Někdo má rád v sexu bolest. Úmyslně. A na světě je spousta bolesti neúmyslně. A co?:)

0 0
možnosti
Foto

Rána bičem? Tak už víme, proč Péťa není PM. Prosím neplést si s MP, to je poslanec.

0 0
možnosti
Foto

L82u63c85i46a 84R39i24e98n

1. 12. 2014 23:44

Snad nikdy v životě jsem nereagovala na ničí komentář, ale pane Přibyl, za Váš děkuji. Je příjemné a osvěžující vědět, že někdo dokáže popsat realitu všedního dne surověji, než to většinou přichází profiltrováno přes média, přes vlastní strachy před vlastní pravdou.

1 0
možnosti
JP

Pamlsky stvořené z chtíčů

   Musíme věřit svému pudu, kzterý nazýváme dle momentální potřeby. Závidět bližnímu svému dokonce i sex? Dluhy raději nezávidět. Na ples a přijatelnou vůni si ten, kdo se chce náročné ženě prezentovat, vypůjčí v bance. Stačí pár naučených vět, aby se stal buldozérem dívčích srdcí. Jenomže každá vůně jednou vyvoní a přijde všední den. Sny se rázem změní ke všednímu praní ponožek. A nejenom to. Idol má občas střevní potíže a nadýmá se, aniž má k tomu důvod. Hernajs! Že bychom se odláskovali (y), dokud je čas? Borec, co přinese domů víc peněz, tráví potencionální intimní chvíle soustavnou prací. Než přijde sedřený domů, málem ho jeho manželka nepozná. Tak, takhle to dál nejde! Vydělávej slušné peníze, ale buď víc doma. Borec ví, že buď bude vydělávat slušné peníze, nebo bude doma. A je oheň na střeše. Splnit nesplnitelné není ani obsahovou náplní pohádek pro děti. A tak začíná balamucení. To víš, že budu doma, jen co dodělám tohle, a pak zase tamto. Tohle a tamto se vleče do nekonečna. Nikdo nemůže tvrdit, že dobrá vůle by zde nebyla. Zaopatřená rodina by mohla jet tam a zase onam, protože dříč na to vydělal. Jenomže, když se konečně vyrazí na (úspornou) dovolenou snů, dříči dojdou peníze proto, že pár týdnů nebyl v práci a teď má výpadek příjmů. . Že já bych se na tebe nevy...! (doplňte slovo podle vaší letory). Bývalý miláček odejde schlíplý do práce. Morální převaha a pravda je na straně jeho ženy. Dělají se mu žaludeční vředy z nervů. A tak odchází makat do práce o níž ví, že mu zničila manželství. V kapse mu zadrnčí mobil. "Můžeš přijít tam a tam" ptá se ho bezelstně šéf. Ale jo, přijdu...Život jde dál:::

2 0
možnosti
MP

Velice hezké a TREFNE popsané. :( žádnáí ženská nepochopí, že lze bud flákat a věnovat se jí - a potom sedět na prdeli, neob makat, aby se dalo někam vyrazit třeba na výlet ZADNA ZENSKA !!  Jen výčitky, držkování, nenávist a když se chlap udře tak LET PRES PALUBU coby vypsaná fixa a vymačkaný citron. ;-€

Misogyniejako ideologhie má HODNE DO SEBE.

0 1
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 440x
Jediná věc, která mě opravdu zajímá, je čas.

Seznam rubrik