Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Ono by úplně stačilo zkrátit závory, aby uzavřely jen vjezd na koleje. Výjezd by mohl zůstat volný. Aby ten blbec, který tam stejně někdy vjede mohl koleje opustit. Ve Studénce by to pomohlo víc, než pokuty, kamery a nadávání na kamioňáky.

0 0
možnosti
KS

"Že by v tom bylo lobby stavebních firem a očekávání "malé domů" odpovědných pracovníků drah?"

To mi nedává moc logiku. Stavební firmy budou přeci naopak lobbovat za to, aby se všude budovaly nadjezdy/podjezdy. Z toho, že se nedělá nic asi nikdo nic nemá, ne?

Jinak k zobrazenému řešení by to chtělo více informací. Je potřeba vzít v úvahu mimo jiné právě i škody na vozidlech a na zdraví, které toto opatření způsobí (většina vozidel, která dnes vjíždějí přes závory na koleje, ve skutečnosti projedou bez jakýchkoliv škod nebo zranění - jenom se o nich nemluví v televizi).

0 0
možnosti
IG

Pane Sedláčku, na nadjezdy a podjezdy za desítky či stovky milionů na takto frekventovaných místech jistě bude postupem času docházet - dle stavu financí. Proto mi to nepřijde tak nereálné.

Souhlasím, že by to více informací k řešení chtělo. Jsem si ale jistý, že by si pár lidí sice rozbilo auto, možná by se někdo i lehce zranil, ale velmi rychle by si každý rozmyslel riskovat vjetí na přejezd kde svítí červená a riskoval rozbití vozu. Zkombinovat to s tím, že by pojišťovny takovou škodu neproplácely, tak by jistě razantně ubylo hazardérů....

0 0
možnosti
MP

Hezký, tohle jsem v reálu ještě neviděl. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2231x
Mimo práce co mě živí, tak mě baví muzika, takže snad trochu skladatel, textař, muzikant.

Občas cítím potřebu se vyjádřit ke kontroverzním tématům.

Mimoto se snažím podívat na věcí jiným pohledem než všichni ostatní a třeba i nepříjemné zkušenosti obrátit v žert.

Zkrátka brát ten život s nadhledem.

A to přeji i Vám všem ostatním.

http://bandzone.cz/repass

Seznam rubrik