Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Gardavský již dnes v některých zemích při halal porážce užívají omráčení-zejména u velkých zvířat-hovězí dobytek. http://www.dialrel.eu/images/factsheet-assesment-practices.pdf

Halal není o nic větší týrání než porážka s omráčením.

Můj názor je zde. http://radekpolicky.blog.idnes.cz/c/455902/demagogie-fanatiku-z-ivcrn-a-nejen-jich-cast-8-zakazme-halal-je-to-krute.html

0 8
možnosti
IG

8-o Pokud se tedy někde při HALAL porážce omráčení používat může, tak pro ne třeba u nás a musejí vznikat iniciativy STOP HALAL a podobně? Takže je to tak jak píšu ve článku?

To, že jste nedostudovaný veterinář Vám nedává právo tvrdit, že to není týrání. Nesouhlasím s tím, je to brutální a z civilizovaného pohledu rituál pohanský.

Váš článek jsem četl - čtu je všechny a vždycky se dobře pobavím, jak dokážete vše překroutit a zmanipulovat k obrazu svému.

4 0
možnosti
Foto

Jistě ne nezajímavé téma. Žil jsem v zemi, kde se to vše uplatňovalo v praxi, ale ne všichni se toho drželi. Kupodivu je to moc nevzrušovalo. O to více měli času přemýšlet o tom, zda zabíjení lidí má smysl, a to bez ohledu na to, jakým způsobem. Kupodivu evropská mysl má zcela opačnou prioritu, osud zvířete je jim přednější, než útrapy a úděl člověka.

3 1
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2185x
Mimo práce co mě živí, tak mě baví muzika, takže snad trochu skladatel, textař, muzikant.

Občas cítím potřebu se vyjádřit ke kontroverzním tématům.

Mimoto se snažím podívat na věcí jiným pohledem než všichni ostatní a třeba i nepříjemné zkušenosti obrátit v žert.

Zkrátka brát ten život s nadhledem.

A to přeji i Vám všem ostatním.

http://bandzone.cz/repass

Seznam rubrik