Sobotka versus Zeman

Začíná se ukazovat, že přímá volba prezidenta občany, má asi přeci jen něco do sebe. Ustrašený Sobotka, který je zcela ve vleku Bruselu opět zaperlil.

Dokážu pochopit, že část naší populace je celkem vytočená, když slyší slovo Zeman. Jednoduše není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem.

Nechci se nijak zastávat pana prezidenta, určitě pár "bot" taky udělal. Ne každý přenese přes srdce pózu bodrého strýce z Moravy, který si rád dá nějakého panáčka, nebo si dovolí v přímém přenosu přeložit slova "Pussy riot". Nazývá ale věci pravými jmény - a to je dnes nepřípustné.

Bavím se, když slyším štěkání jeho odpůrců, ať jde o pana Peczynského, který by ho nejraději hned nechal zavřít za vlastizradu, případně - pokud půjdeme do vyšších kruhů - někoho z vládních představitelů, jak zásadně nesouhlasí s jeho interpretací současných kauz, protože nejsou přesně v lajně schválené Bruselem. 

Jak málo už stačí k tomu, aby byl někdo prohlášen za "podbízení se těm nejhorším pudům a nahrávání šíření nevraživosti".

Pan prezident si totiž dovolil říct, že na pomoc našim dětem  - pár desítek milionů - v krachujícím Klokánku peníze nejsou, ale na přijímání uprchlíků - pár set milionů, v příštím roce přes miliardu - je jich dost.

Víte, ať má každý na pana prezidenta názor jaký chce, tak tohle řekl velmi dobře. Jde přeci o naše děti a je úplně jedno, kdo zavinil dluhy Klokánku. Ty děti za to přeci nemohou.

Nerozumím proč je naší vládě a konkrétně panu Sobotkovi tak proti srsti slušná péče v Klokáncích, když jde o děti vlastního národa, ale  pro uprchlíky se vždy najde peněz dost. Moc bych za to nedal, že o uprchlíky už teď je postaráno lépe, než o naše děti.

Pamatujme, kdo preferuje cizí před vlastní budoucností a národem.

Pamatujme, až budou příští volby.

 

přeji krásný den

Autor: Ivo Gardavský | úterý 28.7.2015 19:07 | karma článku: 40,19 | přečteno: 1308x
  • Další články autora

Ivo Gardavský

Luskoun a Hřib

11.2.2020 v 16:25 | Karma: 29,76

Ivo Gardavský

To se ví ...

16.9.2019 v 19:24 | Karma: 37,21

Ivo Gardavský

Jak se z nic dělá sólokapr.

29.7.2019 v 19:06 | Karma: 40,84

Ivo Gardavský

Prague pride - kontroverzní téma

24.7.2019 v 19:34 | Karma: 41,29