Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J70a11r47a 47R34a19n43k

12. 10. 2015 0:45

Cetla jsem nadpis, drive i vice, horolezectvi mne stale zajima, ale Vas sklon k politice je k placi;-(

1 4
možnosti
IG

Paní Rank, jsem rád za každého diskutujícího - i když má názor třeba opačný.

Ovšem povýšenecké připomínky od někoho kdo je za mořem a o situaci a náladách lidí u nás ví jen z médií, případně jen ze svých idealizovaných představ, tak bez takových komentů se opravdu obejdu ...

6 0
možnosti
JP

J21a44n 11P31a24l10l24a89s

12. 10. 2015 0:44

Dobrý večer, protože jsem viděl pár fotogalerií #přijímačů, tak mě představa, jak hromadně skupují dluhopisy, opravdu pobavila.

1 0
možnosti
VV

Radujte se, mate Kalouskovy dluhopisy a o ty ostatni se nestarejte. Ostatne o nich slysim vas poprve, ale samozrejme nesleduji vse.

Kazdopadne bych od jakychkoliv novychdluhopisu pri dnesnich vynosech odrazoval.

0 0
možnosti
OP

Přiznám se, že když informace o zmíněné dani přišla s vysvětlením , že bude využita na ochranu vnějších schengenských hranic a na podobné potřebné účely, sklapla jsem kramfleky a řekla si, že ráda přispěji, bude-li to mít smysl. Také jsem si uvědomila, že kontrola, k čemu by byly v reálu tyto prostředky využívány, by musela být velmi důkladná :-)

1 0
možnosti
IG

Paní Pavlíková, Vašich názorů si cením. Ovšem je třeba si uvědomit , že vnější země schengenu dostávají peníze na ochranu hranic již velmi dlouho a jediný výsledek je lovení uprchlíků. Zvýšení těchto dotací - pokud to bude fungovat stejně - považuji za kontrapoduktivní.

Jen se jich podaří dovézt, či ulovit více ....

5 0
možnosti
JS

J71a80n 87S92e50m12i24k

11. 10. 2015 19:41

"Jako jediní nositelé pravdy nakupte dluhopisy s nulovým úrokem (on-line reportáž 14:22) (3) a nevšímejte si stoupající inflace,"

jen fakticka..... to ze se u islamskych dluhopisu (sukuk) neuctuje urok neznamena ze jsou bez vynosu.

Ty dluhopisy jsou proste jinak strukturovane tak aby tam fakticky urok byl, a zaroven aby se to nemuselo nazyvat "urok".

pokud vas to zajima, muzete si precit jak to funguje tady:

https://en.wikipedia.org/wiki/Sukuk

P.S. i ve stredoveku v Evrope, dokud se braly vazne cirkevni narizeni zakazujici brani uroku existovaly formy dluhopisu ktere fungovalu podobne jako ty islamske obligace a formalne neuctovaly urok

1 0
možnosti
IG

Děkuji, určitě se podívám.

Jak jsem psal, nejsem ekonom, možná to má nějakou souvislost i s tím, jak říkal pan Babiš, že se dá vydělat i na dluhopisech se záporným výnosem. Sice tomu nerozumím, ale rád se nechám poučit :)

0 0
možnosti