Sluníčka dávají ránu z milosti Africe

Ano, zdá se to divné, ale je to tak. Sluníčkáři se rozhodli, že dorazí již tak těžce zkoušenou Afriku.

Mrzí mě, že jsem musel nadpis článku a perex napsat tímto způsobem. Ale doufám, že Vy všichni ostatní také prohlédnete, tak jak se to podařilo mě, když jsem si dal všechny věci do souvislostí.

Už chápu proč se nám tak dlouho oficiální média snažila podsouvat, že k nám jezdí jen lidé chudí, perzekuovaní a ve své domovině nějak stíhaní. Bohužel i ta média se nakonec musela přizpůsobit jednoznačným faktům a to, že z Afriky k nám nejezdí chudáci. I oficiální představitelé států museli se zármutkem přiznat, že se z části převyšující 50% uprchlíků jedná o třídu bohatou, vyšší střední a střední.

Je poněkud nepředstavitelné, že by lidé, jejichž výdělek je nižší než 2 dolary za den dokázali nastřádat tolik peněz, aby dokázali vyhovět a hlavně zaplatit přepravním mafiím. A to i když jsou Africké rodiny velké a prodali by všechny kozy co mají.

Odpovídají tomu i lidské trosky co se potácejí od člunů dále do vnitrozemí, kde hned jak uschnou a osuší své značkové oblečení vytáhnou iphony a shánějí se po kvalitním připojení k netu. 

Rozumím už i tomu, že jsou z domova zvyklí na lepší laskominy a že se trochu zlobí pokud dostanou jen jedno teplé jídlo denně a že jim nikdo nestele postele  v hotelích, kde jsou ubytováni, asi bych byl ve světle faktů také trochu rozmrzelý.

Vy jste to věděli od začátku a to vše kolem byla jen kamufláž, abychom se my obyčejní a hloupí lidé nezačali bouřit proti tomu, že se zbytek Afriky háže přes palubu.

Chápu, je to těžké, ale stává se smutnou pravdou, že Evropa je díky vymírání očekává s otevřenou náručí a jejich představa, jak jsem četl v jednom článku, prozatím nenaplněná, je taková, že hned po příjezdu do Německa dostanou dům a jakousi doživotní rentu.

Samozřejmě, že my Evropané, jsme jim za jejich nezjištnou pomoc vděční, naše národy přeci vymírají, na ulici skoro nepotkáš živou bytost a proto posíláme své dcery a manželky ven s nepokrytou hlavou, v některých případech jen v sukních a doufáme, že si některou z nich vyberou, aby se naše národy mohly v této těžké době dále rozvíjet.

Obzvláště si ceníme toho, že Afrika nám posílá opravdu svou elitu, vzdělané lidi, obchodníky, zkrátka ty, kteří ví, jak se v životě otáčet. 

Opravdu by bylo škoda naši kulturu nechat zaniknout. Přeci jen jsme dosáhli, jakýchsi technických výsledků na našem starém kontinentě.

Ano, uznávám, je to tak. Byli jsme příliš pyšní, mysleli jsme, že naše moudrost je již nepřekonatelná a teď musíme s pokorou v srdci děkovat Vám našim zachráncům. Ale jak se říká žádný strom neroste do nebe. Naše kultura je již příliš stará a není schopná se přizpůsobit nové době. Proto je dobře, že do ní vnesete nový svěží vítr, lidí nezatížených předsudky.

Ale jak se říká "mládí vpřed".

Jediné co mě na tom trošku mrzí, je to, že v Africe už nezůstane žádná elita,a tudíž po vydrancování nerostných zdrojů, naší západní civilizací Vám bereme i tu elitu.

Z druhé strany, máte milý sluníčkáři pravdu, konečně jsem prozřel. Evropě už jiná možnost nezbývá.

Co na tom, že ti co nic neumí v Africe zůstanou a budou i nadále snad ještě nějakou dobu přežívat. 

Pár miliard mrtvých nám v Evropě za to stojí. 

 

přeji krásný, sluníčkový den

 

Autor: Ivo Gardavský | pondělí 22.6.2015 20:38 | karma článku: 37,69 | přečteno: 1506x
  • Další články autora

Ivo Gardavský

Luskoun a Hřib

11.2.2020 v 16:25 | Karma: 29,76

Ivo Gardavský

To se ví ...

16.9.2019 v 19:24 | Karma: 37,21

Ivo Gardavský

Jak se z nic dělá sólokapr.

29.7.2019 v 19:06 | Karma: 40,84

Ivo Gardavský

Prague pride - kontroverzní téma

24.7.2019 v 19:34 | Karma: 41,29