Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RT

Alespoň budou migranti identifikovatelní.A doufejme,že město postaví blizoučko mamá Merkel.;-D

0 0
možnosti
AS

A60d22a51m 28S15t28a79v12a

8. 11. 2015 13:37

nedávno tam zbourali jedno endérácký panelákový sídliště...

0 0
možnosti

Ivo,je to návrh jednoho architekta a jeden architekt,jak známo,;-D Německo nedělá

1 0
možnosti
JB

Jo, nejlepší na návrhu bylo, že sní. A uprostřed města chce mít měšitu. Asi čte před spaním pohádky 1000+1 noci.

0 0
možnosti
PB

..... takovej malej IS uprostřed Evropy,- za co voni v tej Sýrii a Iráku bojujou, když jim tady ten chalifát strkají rovnou pod frňák VEU?!?

1 0
možnosti
MP

Už jenom chybí, aby jim darovali pozemky pod tím městem. Mohla by tak vzniknout taková malá muslimská enkláva s právem šaría. Ti Němci mají smůlu, čas od času se jim pár politiků totálně zblázní:-(

2 1
možnosti
MO

Za Hitlera chtěl jeho dvorní architekt Albert Speer postavit město Germania - mělo to být město ke slávě nacistické ideologie, včetně kutovních míst.

Za Merkelové další snaživý architekt Osterwald přichází s podobným nápadem - tentokrát městem které by do budoucna bylo základnou islámské ideologie. Místo nacistických kultovních míst obří mešita.

Normálně mám rád Německo. Ale Němci se jednou za čas úplně zblázní:-/.

0 0
možnosti
TJ

Čistě přistěhovalecké čtvrti jsou často ghetta s vysokou kriminalitou a šaríou, pojďme jim raději postavit čistě přistěhovalecké město.

Příští rok by migrantů mohlo přijít cca 3x tolik, to asi budou muset Němci přistavět v tělocvičnách a hangárech mezipatra. Ale jestli skončí válka v Sýrii, což bych jim opravdu přál, tak jich přijde o 20% méně, jen 2,5 milionu. A odhadem půlka z těch 200 000 stávajících Syřanů by se mohla vrátit. Tak to jsem v klidu.

Jen recykluji, co jsem psal pod stejný článek, na který reagujete blogem. Víc k tomu nemám nic, snad jen, že Čína by je nikdy nepřijala, protože Čínu nevedou šílení marxisté. Což by byl jindy asi dobrý vtip, ale není to na posmání.

3 0
možnosti
IG

To bude tím, že Čína je málo multi-kulti. Chtělo by jim to poslat pár našich aktivistů ....;-D

2 0
možnosti