Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý den, články na blogu iDNES.cz stahujeme ve chvíli, kdy bloger překročí mez danou pravidly. I jmenovanému kolegovi jsme jeden článek nejen stáhli, ale rovnou deaktivovali. Tedy pokud z naší strany nepřišla reakce, tak jsme článek vyhodnotili tak, že je v mezích kodexu. PB

0 4
možnosti
PB

..... teho majdanskýho bouráka vynechávám, - žlučovitej škvár nečtu aj když to nabízíte ve svým blogu ..... hlavně to NEKRMIT (bez reakce, bez oponentury, bez diskuse) ! - s "Harvardama" podobnýho typu neztrácím čas,- vřele doporučuju ! R^

4 0
možnosti
JH

Napsal jste to dobře. Je až neuvěřitelné, jaký prostor dostává tenhle odpudivý extrémista, který ale zase nestojí za nějaké vážnější zamyšlení.

Máte i pravdu, že ve srovnání s tím co všechno se tady maže, je zdejší přežívání toho sprosťáka nepochopitelné, pokud tedy nevezmeme v úvahu, že nosí triko s Havlem a plive po prezidentovi, což je pro mnohé cosi jako balzám na duši.

Přesto bych nikoho z blogu nevylučoval....

6 0
možnosti
IG

Nikoho nechci vylučovat.

Jen ten jeho poslední článek je za hranou.

Ať si píše co chce, ale proboha slušně ...

4 1
možnosti
SK

Naprostá karma..

S vyjímkou procent a to chápu Vámi udávaných 70% -protože na rozdíl od sluníčkářských článků je potřeba procenta podpořit nějakým číslem potvrzeným někde v tisku.

Osobně kolem sebe neznám žádného sluníčkáře. Pouze ty z tisku a TV...takže za mne je proti ekonomickým nelegálním dobyvatelům 100% normální populace proti. Ovšem nemám známé v mediích a neziskovkách :-D

2 1
možnosti

Ivo, v představení se, píšeš - mimoto se snažím podívat se na věci jiným pohledem než všichni ostatní- no tak se dívej !

2 0
možnosti
BM

Pan Peszyński zde vyjadřuje svůj názor. Vy s ním souhlasit nemusíte, ale to je Vaše věc a vyžadovat na admini aby jej zakázali je nepatřičné (například já absolutné zde nesouhlasím například s kolegy Petříkem, Cvalínem, ale nikdy jsem nežádal admini o jejich vymazání). Přiznávám, že kolega Peszyňski to již trochu přehání, ale já si poslechl již řadu záznamů z uvedené manifestace a agresivně se tam vyjadřují akorát odpůrci imigrace. A ruku na srdce, když porovnám jejich fotky se starými fotkami z let třicátých, tak podobnost je tam dost hrozivá.

Připomínám, že nejsem žádným "vítačem", mám z přílivu imigrantů velké obavy zvláště z oblasti bezpečnosti (zločinnost, choroby i ten terorismus).

A ještě ohledně těch 70 %. Pan prezident se veze na vlně populismu, říká co lidi chtějí slyšet. Na tom založil celou svojí kariéru...

11 11
možnosti
TT

Já si z celé demonstrace pamatuju jen policejní provokaci, která měla z nevítačů udělat nácky.

8 1
možnosti
JB

Přidávám se k těm 70 % .[>-]

10 0
možnosti
Foto

Kde vidíte, že by kolega Peszyňski napadal 70% lidí označením fašisti čí náckové?

Ano míří těmi slova na lidi kolem Konvičky, Okamury...

Na ty kteří: "Malují nám obraz nepřítele, jakéhosi sexuchtivého, hlavy řezajícího Araba vojenského věku, který se po milionech valí do Evropy. "

http://tomaspeszynski.blog.idnes.cz/c/495352/nebezpecni-zachranci-vlasti.html

Tam to zcela odpovídá realitě.

3 18
možnosti
PV

P21a85v18e25l 94V84é58b15r

15. 2. 2016 18:39

"Ano míří těmi slova na lidi kolem Konvičky, Okamury..."

A právě tím míří na (nejméně) 70% lidí.

8 1
možnosti
Foto

Též se hlásím k 70% menšině.

8 0
možnosti
JL

S celym clankem souhlasim, i kdyz nejsem privrzencem pana prezidenta. Jen jedno musim kritizovat. To vase "70%" (slovy sedumdesat procent) bych nepouzival. Ani statisticky urad vam tak presny vypocet nemuze dat. Potom vase pripominka je mene ucina. To prece nechcete?

1 2
možnosti
RC

Vychazi z pruzkumu pomerne velkeho poctu lidi (cca 21000 dotazanych), na druhou stranu je to pruzkum pouze na internetu.

Je pravda, ze je to tesne nad 70% a statisticka chyba je +-2.5%. Ale pro zjednoduseni to asi staci. I kdyz vime (a obzvlaste pan Paroubek), jak jsou pruzkumy osidne, jakekoliv volby budiz dukazem.

0 0
možnosti