Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

Projednávaly se dvoje kvóty. 

1) Těch 20.000 uprchlíků, kteří se mají přesunout do Evropy a do ČR, to jsou kvóty pro uprchlíky, kteří jsou mimo Evropu v uprchlických táborech. Např. v Jordánsku. To znamená, že si zaplatíme a také zajistíme jejich přesun na naše území. Prý abychom těm uprchlickým táborům odlehčili. ČR má přijmout 2,63% - tedy 525 lidí.

2) Druhé kvóty se týkají těch nelegálů, kteří již porušili zákon a nelegálně vstoupili na území Evropy. Těch bylo loni několik set tisíc, dle některých odhadů jich letos bude milión. ČR má přijmout 2,98% z těch, kterým bude přiznáno právo na azyl. Jelikož Mogheriniová již avizovala, že se vracet zpět do Afriky nebudou, dělalo by to pro ČR až 30.000 těchto černých válečníků ročně.

K prvním kvótám (těm 20.000 uprchlíků) se vztahuje 2. tabulka. Ke druhým kvótám - se vztahuje tabulka první:

http://ec.europa.eu/dgs/home-affairs/what-we-do/policies/european-agenda-migration/background-information/docs/communication_on_the_european_agenda_on_migration_annex_en.pdf

Podmínka je jedna, musí souhlasit vlády všech 28 zemí. Tak musíme doufat, že nás naše vláda nezradí. Pokud všech 28 zemí souhlasit nebude, kvóty nebudou možné.  Ale i na té podmínce se pracuje - je v plánu změna zákonů, aby kvóty nemusely schválit všechny země, ale stačila by většina - ale to je zatím jen plán.

5 0
možnosti
IG

díky za upřesnění R^

2 0
možnosti
Foto

Do Evropy se Afričané plaví hlavně kvůli informaci, že se zde nemusí pracovat, pečení holubi tady létají přímo do huby, všichni mají možnost cestovat volně z jedné země do druhé apod. Včera se o přesném opaku přesvědčili na pobřeží Francie, když se cpali do kamionů a chtěli se přepravit do Velké Británie a francouzská policie se k nim chovala velmi nepřátelsky až neurvale. Tohle si pochopitelně nenechají líbit a nyní se ukáže, jak moc vážně svoje představy "o svobodě" budou brát vážně.

1 1
možnosti
MK

A do jakých mest v Česku je strčí? Nechají si je v Praze? Nebo pichnou prstem do mapy se zavřenýma očima a holt má to ci ono mesto,obec,vesnice smůlu.

4 0
možnosti
HH

Rozeberou si je poslanci evropského parlamentu a českých zákonodárných sborů až do 5.kolena.

5 0
možnosti
HH

Řeší se tu neřešitelné. Nikdo, ani EU nesmí nařizovat, kolik imigrantů,si který člen EU přijme. To už není nic o společenství ale o diktatuře.

8 0
možnosti
VT

Tady je problém v tom,ze tito emigranti jsou bohuzel bez základních dovedností.Bez jakéhokoliv pracovního návyku.Mají jinou kulturu,jejich nábozenství nás zivotní styl neuznává.

Az se zacnou slucovat rodiny,máme tady najednou funkcní rodiny,které do tohoto blahobytu budou rodit uz cechy jiné barvy a vyznání.A ti nám za nejakých 15-20 let zacnou zatápet.Podporujme tyto lidi v jejich zemi.Naucme je hospodarit a umet se o sebe postarat.Ale vsechno u nich...

10 1
možnosti

příjmout 6000 uprchlíků nen pro Česko žádný problém a lehce to zvládne. Za posledních 10 let se u nás usadilo 311 tisíc cizinců, tedy v průměru 31 tisíc ročně.

1 15
možnosti
LH

Ano, lehce to zvládne, ale nezapomeňte, že to jsou lidi s odlišnou kulturou.Až se tu zabydlí, tak dejme tomu po deseti letech budou chtít tady mít svoje kostely (jako nyní už se muslimům staví mešity) nebo jiné budovy a po dvaceti letech už jejich děti nebudou naší zemi vděční a začnou tady provádět teroristické akce , protože nebudou spokojeni jak se s nimi zachází respektive nebudou spokojeni s naší kulturou a budou chtít násilně abychom se my jim přispůsobili.

8 1
možnosti
Foto

K54a31r18e35l 23M96á58d28l88e

13. 5. 2015 17:31

Jen dva prstíčky tam strčíme. Jen co se ohřejeme, hned zas půjdeme.

(Ale v Evropě to už nevypadá na happy end s jelenem.)

11 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2185x
Mimo práce co mě živí, tak mě baví muzika, takže snad trochu skladatel, textař, muzikant.

Občas cítím potřebu se vyjádřit ke kontroverzním tématům.

Mimoto se snažím podívat na věcí jiným pohledem než všichni ostatní a třeba i nepříjemné zkušenosti obrátit v žert.

Zkrátka brát ten život s nadhledem.

A to přeji i Vám všem ostatním.

http://bandzone.cz/repass

Seznam rubrik