Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DN

Přednesla paní Samková tento svůj názor jako advokátka, nebo politička, nebo jako občan? Pokud ne jako advokátka je už jen úvaha jejího vyloučení z advokátní komory bezpředmětná. Jinak je mi v celku jedno co paní Samková říká, protože to je paní, která jedná a vyjadřuje se jen s úmyslem vlastního zviditelnění. Každopádně pan Krym se v tomto případě chová podobně.

4 3
možnosti
ZB

Už jste si někdy položil otázku,proč se na "boj proti islámu" nalepují ty nejodpornější typy lidí z české politické scény?Vandas,Sládek,Bartoš,Volfová,Okamura,Samková...jde jim jen o šíření nenávisti,kterou chtějí využít ve svuj vlastní prospěch.Nenávist a hloupá demagogie ještě nikdy nic nevyřešila,ani nepřinesla do společnosti cokoliv pozitivního...

7 15
možnosti
ES

Teze je špatná: nejde o "boj proti islámu"; islám kdesi mezi Araby je mi naprosto lhostejný. "Nejodpornější" lidé /ať už k nim řadíte kohokoli/ si nepřejí, aby se z jejich dětí a vnuků stali ve vlastní zemi ponižovaní a postupně likvidovaní nežádoucí obyvatelé. Ustupovat islámu na základě demokratických principů je totéž jako domlouvat pitbullovi ve skoku.

11 1
možnosti
MK

R^R^R^ Doufám, že paní Samková, dle papíru z advokátní komory, k projednání, zda porušila kodex advokáta, doloží celý Korán. Jenom čtení určitých pasáží ji dostatečně obhájí a potvrdí, že její slova ve sněmovně byla pravdivá.

9 3
možnosti
ZB

To doufáte zbytečně.Samková není hloupá,je to jen exhibicionistka,která vsadila na to,že jí podobní fanatici jako vy poslouží v její politické karieře.I Konvička se jí raději zbavil.;-)Už jste podal na Korán a islám trestní oznámení?

6 6
možnosti
Foto

Myslim ze kdyby Karel Kryl zil dav by ho nenavidel. On byl totiz humanista a slunicko

4 6
možnosti
IG

Myslím, že se mýlíte pane Braune.

Karel Kryl nenáviděl to co se tu dělo po revoluci, a protože si dovolil to říci nahlas, brzy o něm nebylo moc slyšet ...

12 2
možnosti
Foto

Paní Samková řekla nějaký názor na islám.

Sice na něj není ani odbornice ani není poslankyně, ale dostala možnost promluvit a řekla svůj názor-že islám není v souladu s našimi zvyky (=etickým kodexem)-měla na to nepochybně právo.

Stejně tak nepochybně má právo svůj názor advokátní komoře přednést pan Krym, který se patrně domnívá, že paní Slámová překročila Etický kodex advokátní komory.

Je až směšné jak někteří odpůrci Islámu včetně vás volají po svobodě projevu a zároveň v témže článku tuto svobodu projevu upírají těm kdo kritizuje jiné odpůrce Islámu.;-D

Váš přístup je ukázkové pokrytectví-nic víc.:-/Rv

4 25
možnosti
Foto

Sice nejste odborník...

5 1
možnosti
JT

Nemusí se mě líbit její styl a nelíbí se mi. Tady ale natvrdo řekla to, co si mnozí myslí jenom v duchu. Naprosto s ní souhlasím.

19 0
možnosti
TG

R^ Paní JUDr. Samková má za svůj politicky korektní postoj moje bezvýhradné sympatie.

A Vám R^a karmu za blog!

14 1
možnosti
MT

"Pana diplomata zřejmě rozezlilo, že si někdo může dovolit kritizovat islám. Místo nějakých věcných argumentů, zkrátka opustil sál."

Jeden z věcných argumentů je třeba to, že 99.99% z té jedné a půl miliardy muslimů žila, žije v bude žít v příkrém rozporu s tím, co o nich madam Samková tvrdí.

Například tohle samozřejmě říct mohl, ale chápu mu přišlo zbytečné říkat nahlas tak očividnou banalitu, kterou paní doktorka samozřejmě ví - a přesto nahlas říká pravý opak. To co přednesla, nebyla kritika islámu založená na nějaké kritické analýze, ale prachobyčejná exhibice.

Když tady na diskuzi někdo trollí, je racionální trolla nekrmit a ignorovat ho. Rozebírat a vyvracet projev madam Samkové by bylo krmení trolla.

4 11
možnosti
IG

Pane Tesaři, Vaše číslo 99,99% z jeden a půl miliardy mě zaujalo, můžete to prosím nějak zdokumentovt, či doložit? Ostatně i 150 000 terirostů mi přijde jako dost ... :-P

9 0
možnosti
PV

P32a31v41e54l 26V58é11b88r

25. 5. 2016 21:56

Paní Samková nemá moje sympatie, ale to nic nemění na tom, že měla úplnou pravdu. Mohu pochybovat o její motivaci k těmto výrokům (vždyť se sama zastávala našich spoluobčanů tak těžce shánějících vytouženou práci), nemohu ji v žádném případě přijmout jako vůdčí osobnost, ale pravdu měla. A okamžitý nástup represí vůči ní za tyto výroky evokuje přísloví o chcípající kobyle a kopání kolem sebe...

21 0
možnosti
LN

...na jednu stranu máte pravdu....paní samková řekla pravdu na plnou hubu...a mnohým se to nelíbí....ale...

...mně se ale zase například nelíbí...že na plnou hubu ...to říká právě paní samková...která se...podobně jako dámy volfová a bobošíková....nebudou rozhodovat ani vteřinu.....když budou muset svůj názor zahodit...jen proto ...aby se dostaly k politickému lizu....

10 1
možnosti
IG

To si pane Nádvorníků nedovolím posuzovat. Komentuji konkrétní projev a konkrétní reakci. Nemíním soudit a ani mi to nepřísluší.

Více mě mrzí, že představitelé vymezující se proti islámu se již značně zdiskreditovali. Asi jim jde jen o korýtka, protože kdyby jim šlo o společný postoj proti této hrozbě, tak by museli najít společnou řeč. A oni na sebe naopak jen plyvají.

7 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2231x
Mimo práce co mě živí, tak mě baví muzika, takže snad trochu skladatel, textař, muzikant.

Občas cítím potřebu se vyjádřit ke kontroverzním tématům.

Mimoto se snažím podívat na věcí jiným pohledem než všichni ostatní a třeba i nepříjemné zkušenosti obrátit v žert.

Zkrátka brát ten život s nadhledem.

A to přeji i Vám všem ostatním.

http://bandzone.cz/repass

Seznam rubrik