Hammond říká ...

Je to tak, Hammond říká je ekvivalent dětské hry "Simon říká". Vzhledem k tomu, že hra je určena pro děti od tří let, tak to vypadá, že ji pochopil i pan kníže Schwarzenberg.

Jen pro ujasnění, aby bylo jasno o čem je řeč. Hra vychází z toho, že jeden z hráčů je určen jako Simon a ostatní musí dělat různé úkony, poskakovat, vyplazovat jazyk a podobně. Ovšem pozor, každý úkol musí být uvozen větou "Simon říká", Kdo plní úkol, bez této věty, tak ze hry vypadá.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Není to tak dlouho - bylo to po neúspěšné kandidatuře našeho pana knížete, kdy 25.12.2014 v rozhovoru prohlásil:

"Získat mandát od voličů znamená udržet si nějaký charakter. A ne se ohlížet na zájmy místní organizace někde v Dolních Prčicích, která si odhlasuje, že nechce uprchlíky. Chybí tu odvaha jít si za vlastním názorem, za tím, co považuji za správné. Byť za cenu toho, že ztratím vlastní voliče a doplatím na to."

 

 

 

 

 

 

 

 

A ejhle, neuběhla tak dlouhá doba a dnes, tedy 10.8.2015, je rétorika našeho pospávajícího velikána trochu jiná a k tomu stačila maličkost, aby britský ministr zahraničí Philip Hammond řekl pro BBC, že bude třeba změnit zákony, pokud si země Evropy chtějí uchovat svůj životní standard a sociální infrastrukturu, vzhledem k přílivu uprchlíků.

V tom je ten malý rozdíl, s Dolními Prčicemi se hra hrát nebude, ale když to Simon, pardon Hammond řekne, tak to se bude vesele poskakovat a vyplazovat jazyk. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dnes tedy prohlásil:

„Jistěže. Evropu ovšem vodotěsně uzavřít nelze, tudíž musíme přestěhovat dostatečně průmyslu a továren do Afriky, aby lidé našli zaměstnání doma. Pouze přibrzdění či zastavení migrace v Africe samotné je řešením, na pobřeží Evropy už je pozdě,“ upozornil předseda TOP 09 a poslanec Karel Schwarzenberg."

Čert aby se v tom vyznal, skoro to vypadá jako by

"Chyběla odvaha jít si za vlastním názorem, za tím co považuji za správné, byť za cenu toho, že ztratím vlastní voliče a doplatím na to"

Sakryš, že bych to už někde slyšel? No, to jsem zvědav jak z toho pan kníže vykličkuje ...

 

zdroj:

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Schwarzenberg-Mrzi-me-ze-nejsem-prezident-Prijeti-uprchliku-Nesmime-se-ohlizet-na-hlasy-z-Dolnich-Prcic-351672

http://www.parlamentnilisty.cz/politika/poslanecka-snemovna/Migranti-z-Afriky-a-Asie-jsou-nejvetsim-ohrozenim-Evropy-rekl-nam-Andrej-Babis-Evrope-pry-hrozi-zhrouceni-A-knize-Filip-Cunek-ci-Laudat-vzkazali-392636

 

přeji hezký den

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Ivo Gardavský | pondělí 10.8.2015 18:16 | karma článku: 29,87 | přečteno: 789x
  • Další články autora

Ivo Gardavský

Luskoun a Hřib

11.2.2020 v 16:25 | Karma: 29,76

Ivo Gardavský

To se ví ...

16.9.2019 v 19:24 | Karma: 37,21

Ivo Gardavský

Jak se z nic dělá sólokapr.

29.7.2019 v 19:06 | Karma: 40,84

Ivo Gardavský

Prague pride - kontroverzní téma

24.7.2019 v 19:34 | Karma: 41,29