Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Z dob, kdy jsem v Německu pracoval mohu potvrdit, že zákonem stanovené německé cestovní diety jsou nízké, nizoučké. Za mne to bývalo ohromujících 6 marek za den, dnešních řekněme 5,5€ - to jenom k diskusnímu pořadu paní Jílkové v ČT

0 0
možnosti

no jo ale k tomu ještě minimální mzda 2200 EUR kterou němci momenálně mají :D 

http://usti.idnes.cz/uprchlici-v-nemecke-ubytovne-z-celnice-na-cinovci-f7c-/usti-zpravy.aspx?c=A151002_154500_usti-zpravy_alh

to je bomba... 327 EUR... je to jen o 400kč méně než je naše minimální mzda na kterou někteří naši musí dělat 160 hodin měsíčně a žádné ubytování zdarma k tomu nedostanou a jídlo si musí kupovat za stejné ceny...

nejhorší jsou ještě drzé požadavky Německa abychom imigrantům v Evropě platili jednou dávku aby nechtěli jen k nim.

1 1
možnosti
Foto

Pane Gardavský nechte to laskavě na zaměstnavatelích koho příjmou a nemusíte se bát většina těch migrantů je plně schopna u nás pracovat. Navíc u uprchlíků ze Syrie jich většina zvládne i některé kvalifikovné profese.

Pokud to nevíte tak i v Syrii je (byl ) průmysl, vzdělání je na poměrně vysoké úrovni.

Je zvláštní jak lidi jako vy neustále zdůrazňují, že museli zaplatit vysoké částky za cestu (asi by na to neměli kdyby nepracovali) a že všichni mají smartfony...(tedy vybavení, které neumí používat značná část naší populace) a zároveň poukazujete na to, že u nás nejsou schopni pracovat?

Je to proti logice-ti lidé byli schopni získat peníze na cestu překonali několik tisíc kilometrů dlouhou cestu, používají moderní technologie proč by nebyli schopni pracovat v průmyslu kde se dá většina pracovních úkonů dá naučit za pár dnů.

3 9
možnosti

Afričani jsou taky schopní pracovat... ale nikdy to nedělají pokud nad nimi nestojí běloch z bičem který je k tomu nutí.

Podívejte se na stovky tamních "rozvojových" projektů... hned jak je Evropa přestala platit a organizovat místní se na ně vykašlali a prostě to rozkradli a neudržovali...

Tamní populace naprosto nemá koncept jakéhokoliv odkladu spotřeby a práce pro budoucí benefity. (taky ho nikdy za ty tisíce let evoluce k ničemu nepotřebovali). Když jim dáte měsíční výplatu utratí jí do dne a za týden budou mít hlad.

(to samé máme s jistým místním nepřizpůsobivým etnikem)

Arabové na tom taky nejsou extra zvlášť se schopnostmi - prakticky žádný z diplomů které jakákoliv tamní univerzita vyplodí nemá v Evropě cenu... (natož aby ti Imigranti vůbec byli schopní prokázat že něco vystudovali... archív jejich univerzity bude dávno v háji) (stejně jako se nikde v Evropě neuznává žádné vzdělání z Afriky... ono uznat tady diplom z USA je samo o sobě docela těžké)

Krom toho na valnou většinu toho průmyslu si najímali za peníze za ropu experty ze zahraničí... prakticky vše jim tam staví indové, malajci, číňani...

a na organizaci práce si najímají evropany a američany... místní populace tam nedělá, země jsou bohaté v podstatě jen díky ropě.

(A až ta dojde/či přestane sloužit jako hlavní palivo- dá li Bůh a "Svět" splní emisní závazky- tak se budou vracet na úroveň beduínů z roku 1800, a jejich oblasti uživí v tu chvíli stěží 1/10 aktuální populace v daných místě... a to bude teprve hladový exodus... oni se totiž tamní státy dostávají do dluhů už teď.) 

sem tam se vždycky objeví výkřik o otrocké práci se zabavováním pasů.

8 2
možnosti
ZB

Ještě tu není ani jeden uprchlík a Vy už víte,že všichni jsou neschopní a nic neumí.To si opravdu myslíte,že třeba v Sýrii ještě žijí lidé na stromech a nikdo neumí řídit ani auto....?

4 7
možnosti
KM

K67a29r61e92l 85M17a87s29e23k

2. 10. 2015 19:16

Gardavský se odvolává na "zahraniční studie", což je asi tak pošetilé, jako kdyby psal "podle odborníků".

3 4
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2231x
Mimo práce co mě živí, tak mě baví muzika, takže snad trochu skladatel, textař, muzikant.

Občas cítím potřebu se vyjádřit ke kontroverzním tématům.

Mimoto se snažím podívat na věcí jiným pohledem než všichni ostatní a třeba i nepříjemné zkušenosti obrátit v žert.

Zkrátka brát ten život s nadhledem.

A to přeji i Vám všem ostatním.

http://bandzone.cz/repass

Seznam rubrik