Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

K čemu vlastně potřebují lidé kteří nejsou slepí asistenčního psa?

0 2
možnosti
JN

J60i68ř59í 60N77o60s90e71k

29. 6. 2015 18:00

Místo rukou, pane. Podá mobil, otevře dveře, zvedne spadlý předmět. Většinou jde o lidi těžce tělesně postižené atd. Kde jste doteď žil? Asistenční pes je řadu z nich stejně nepostradatelný jako vodicí pes pro slepce.

2 0
možnosti
JK

Mě by zajímalo, proč ti hodní muslimové prostě neprohlásí asistenční psy za kočky, nebo ty muslimy, které uráží kdejaká hovadina za samourážecí cimprlíny?

1 0
možnosti
Foto

No to je běs: "lázně mají smlouvu s arabskými zeměmi, kde je dáno, že lázně vytvoří pro své klienty z arabských zemí prostředí respektující jejich kulturní a náboženské zvyklosti."

Takhle to dopadá, když asi polovinu akcií vlastní cizinci, konkrétně Nizozemci. Jakpak by to asi řešili doma?

1 1
možnosti
JM

Ono to není asi tak úplně jednoznačné, v Teplicích je asi 5 lázní, pokud ji nechtěli v jedněch, mohla snad do jiných, ta voda je stejná, jsou od sebe vzdáleny tak 10 minut chůze.

0 3
možnosti
Foto

Nepletete si náhodou lázně s lázeňskými domy?

2 0
možnosti
JR

J83a98r30a 36R21a15n67k

29. 6. 2015 0:27

Karma, ovsem tady je ostuda, ze vedeni lazni neco takoveho prosadilo a bylo by vhodne napsat jim a take straostovi Teplic, ktery zavira oci nad prodeji pozemku - zase ty "ciste" penize:-/

3 0
možnosti
Foto

Dobře napsáno, karma. A z místního superteo(t)la si nic nedělejte.

3 0
možnosti
JP

J46a75n 34P15a17l73l77a16s

28. 6. 2015 23:02

Pane Gardavský, opět brilantní úvaha, karma. Jedinou drobnou připomínku už za mě vznesl pan Nádvorník. Pokud jsou dotyčné lázně v soukromých rukou, stanoví si pravidla a nikdo jim do nich nesmí kecat, byť by nám přišla pitomá. Vnímám to podobně jako problematiku kouření v restauracích. Majitel rozhoduje, já mám možnost výběru.

0 0
možnosti
PK

P97a77v18e87l 30K64u54r10a77l

28. 6. 2015 23:15

To je snad jedno ne - Šabatová nám tvrdí že kvůli národnosti, víře a nebo rase nesmíme diskriminovat nájemce který si chce pronajmout náš byt....¨

dokonce i náš nový zákoník říká že nelze žádným zákazem zabránit tomu aby si tam nájemce vzal psa...

tak nevím proč by měl pro Lázeňská zařízení platit jiný standard než na byty... tohle je na stížnost k obudsmance a především na žalobu za diskriminaci vůči lázeňskému zařízení.

Já osobně bych kašlal na nějaké peníze a striktně vyžadoval ubytování tak aby kol,em psa musela procházet co nejvíc těch arabů - aby se vidělo jak oni budou dodržovat naše antidiskriminační zákony.

Jsou na našem státním území tak se musí řídit absolutně podle našeho práva bez ohledu na jejich víru a nebo jestli se jim to líbí.

9 1
možnosti
LN

...v zásadě souhlas..ale jedna připomínka...my ty arabáše rozhodně neléčíme zadarmo...dokonce myslím že stát na tom vydělává (doslova) nekřesťanské prachy...a taky bych byl rád..kdyby alespoň část těchto peněz šla třeba na ty asistenční psy

7 0
možnosti
Foto

je to tak ve zdravotnictví se neskutečně plýtvá ale pro lidi, kteří to skutečně potřebují se peníze nenajdou, je to ostuda

4 0
možnosti
Foto

I když je to privátní hotel, neměl by tu ženu odmítnout. S humanitárních důvodů. Toho psa potřebovala.

10 0
možnosti
ZU

Je to učebnicové pokrytectví.Můžeme za něj všichni, místo, abychom vyrazili do ulic a zajistili péči potřebným, tak sbíráme víčka.....

8 1
možnosti
JM

Ne, naprostá většina s tím nemá co dělat. Může za to vedení které takovou smlouvu odsouhlasilo, pojišťovna, která nevyjednala dobré podmínky pro své klienty a stát, který nevydal příslušný předpis.

0 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2231x
Mimo práce co mě živí, tak mě baví muzika, takže snad trochu skladatel, textař, muzikant.

Občas cítím potřebu se vyjádřit ke kontroverzním tématům.

Mimoto se snažím podívat na věcí jiným pohledem než všichni ostatní a třeba i nepříjemné zkušenosti obrátit v žert.

Zkrátka brát ten život s nadhledem.

A to přeji i Vám všem ostatním.

http://bandzone.cz/repass

Seznam rubrik