Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Ne zisku, ale plat ANO. Zeptal se některý z novinářů, kolik bere třeba taková ředitelka Faltová (tu vidíme v ČT nejčastěji) a kdo to platí? Zrovna u téhle organizace chybí výroční zpráva za r. 2014, a z r. 2013 je zřejmé, že je placena zejména z EU, tj. všech evropských daňových poplatníků. Nezisk neznamená práce zadarmo, ale pěkný plat, zejména pokud je financování tzv. vícezdrojové, každý zdroj se stará jen o ty své peníze.

2 0
možnosti
RN

karma. mimochodem ten seznam podpisujicich je suprR^;-D

0 0
možnosti
LH

Za vším hledej peníze-jim jde o místečka a zdroj příjmů,ačkoliv,dle reakcí lidí na různých diskuzích vidím,že jsou zde opravdu blbci,co chtěji pomahat cizím a navíc nepřátelům naší kultury,nás jako takových.Podpoří pak převaděče,neb proud bude sílit-všichni budou spokojení,jen my chcípnem-nebude pak na nic.

0 0
možnosti

Ti, kterým jde o peníze, ti jsou ještě relativně v pořádku. Mnohem horší jsou ti, kteří chtějí společnost povznést svou Jedinou Vznešenou Pravdou.

1 0
možnosti
PK

Se slučovaním rodim vřele souhlasím! Je nelidské rozdělovat rodiny. Proto prosím poslat zpět všechny ilegály co nejdříve k jejich rodinám.

7 0
možnosti
ZV

Príjmy neziskoviek viazať na výsledky ich “práce“.

2 0
možnosti
VK

Mé znalosti o neziskovkách jsou chabé, ale co vím, tak Charita nebo Meta dělají i jinou činnost. Pomoc drogově závislým nebo ohroženým drogou nebo jinými závislostmi, bezdomovectvím.... Kdo chce psa bít.....

0 0
možnosti
LS

Nejde o to kdo chce psa bít... , p. Kopřivo. Jde o to, že jen proto, že existuje pár skutečně užitečných neziskovek, nemůžeme přeci tolerovat i ty, které pouze parazitují a dokonce se snaží i škodit této společnosti, ve vidině svého zisku. Viz. poslední absurdní obvinění v kauze 8.A.

1 0
možnosti
LS

Neziskovky a jejich parazitismus budou dalším důležitým volebním tématem.

4 0
možnosti
KV

La Strada je snad organizace, ktera se stara o prostitutky a jejich zdravotni stav, coz povazuji za zasluzne...

Tech 18 neziskovek by snad mohlo predvest vysledky, kterych dosahlo prinzaclenovani imigrantske vlny Romu po roce 1990. Zda se, ze se nemaji cim pochlubit. A hlavne kolik na to probendily penez !?

7 0
možnosti
ZM

"Pochlubit" se mají čím. Vyškolily velice úspěšně Romy v tom, na co mají nárok, o co si ještě mají říct a co si ještě mohou vyřvat.

Pomohly tak vytvořit novou kastu sebevědomých a bezohledných, pologramotných a vzhledem k úrovni vzdělání, velice dobře placených.

A to za pomoci všech dosavadních vlád - ať už levicových či pravicových.

3 0
možnosti
Foto

Když uslyším "společný boj" jímá mně hrůza a bliká červená signálka. Boj nastává při pozvednutí ideologie, za kterou se následně usilovně bojuje.

"Válka nebude ale boj za mír bude tak strašný, že nezůstane kámen na kameni", starý židovský vtip, předválečný.

Zůstat normální je největší výzvou tohoto století [>-]

9 0
možnosti
JH

Zde je odkaz na výroční zprávu jedné z neziskovek, která dělá z českých lidí blbce, rasisty a xenofoby. Z celkového rozpočtu asi 230 milionu šlo na pomoc celkem asi 30. Zbytek byl určen na provoz!!!

http://docs.opu.cz/OPU_Vyrocka2014_Final_web.pdf

13 0
možnosti
ZM

A připočtěte k tomu, že spousta naivů jim pomáhá dobrovolně čili zadarmo a že řadu služeb nakupují v rámci sponzoringu levněji či je jim poskytnuta zdarma ....

2 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2231x
Mimo práce co mě živí, tak mě baví muzika, takže snad trochu skladatel, textař, muzikant.

Občas cítím potřebu se vyjádřit ke kontroverzním tématům.

Mimoto se snažím podívat na věcí jiným pohledem než všichni ostatní a třeba i nepříjemné zkušenosti obrátit v žert.

Zkrátka brát ten život s nadhledem.

A to přeji i Vám všem ostatním.

http://bandzone.cz/repass

Seznam rubrik