Topolánkova pohádka II.

Já nic neudělal. Nikde jsem nebyl, nikoho neznám a všechny částky jsou vylhané. A jestli vy, novináři, budete pokračovat v kauze "Toskánkso", tak vás zažaluju.

Na stránkách iDnes jsem se dnes dočetl, jak se pan Topolánek bojí, že by někdo mohl přijít s důkazy, které by prokázaly, že skrze některé firmy vlastní krásnou toskánskou vilu. Ty důkazy, které jsme ještě neviděli, jsou prý podvrh.

Upřímně věřím panu Topolánkovi, že je nevinný. Ale asi bude přepracovaný, protože nevinný člověk nedělá takový výpad a nevyhrožuje novinářům. No řekněte...:-) Nevinný člověk, který je vnitřně pevný ve své pravdě, je klidný. Spolupracovníci pana Topolánka by mu to měli připomenout. Hlavně se nenechat vykolejit. Je přeci potřeba, aby se pan Topolánek a jeho tým dál věnoval osvícené správě naší země.

 Jenom bych poprosil, pane Topolánku. Nevyhrožujte novinářům. Nevypadá to hezky, ani bych to v demokratické společnosti neočekával.

To je stejně divný zvyk v naší zemi. Politici prosadí "náhubkový zákon", který umlčuje novináře. Je běžné vyvíjet politický nátlak na Ustavní soud, vyhrožovat novinářům a je asi normální dopředu napadat a bránit se aféře, která ještě ani nevypukla. Asi máme tajné služby v tajných službách :-)

 Dobrou noc děti

Autor: Karel Garcia | úterý 8.9.2009 20:55 | karma článku: 20,18 | přečteno: 1126x