Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Viktor 777

4. 3. 2008 15:17
Výtečný postřeh.

Naši vůdcové nám nastavují nemilosrdné zrdcadlo, o tom co jsme my češi ve své většině vlastně zač. Když se nezměníme my, jako národ, žádný pokus o výměnu nšich mocenských elit tu současnou mizérii nezmění. Bravo!    R^

0 0
možnosti
D

důchodce

4. 3. 2008 14:40
vzácná duše

Vy si skutečně myslíte, že se zde, v tomto děsném státě,  kde každý, kdo nekrade, nepodvádí či není za křiváka je považován za cosi podezřele divného, najde byť jen malinká skupina čistých, dobou a poměry nezasažených jedinců, kteří u vědomí, že házejí perly sviním, tak budou činit i  v bláhové naději, že ostatní a zvláště ti "nahoře" to nějak, třeba i sebenepatrněji ocení? Jsem už starý chlap bez iluzí a tuším, že doba která by se mě i Vám líbila, se nejen nevrátí, neboť ani nebyla, ale naopak se ona idea vzdaluje, neb vítězí toliko to, co lze schovat za kouzelné slůvko "pragmatizmus". Čili jen to, co v tuto chvilku vyhovuje mě. To, co je za zdí mého domu, vně mého auta a mimo mé konto je mi lhostejné-tedy, dokud nenajdu způsob, jak to bližnímu "odejmout."

0 0
možnosti

Marcela Ganišinová

5. 3. 2008 10:36
Re: odpověď

 Človíčku,

Ano, myslím. Ano,  mám ve svém okolí malou skupinku dobrých lidí. Vy ne ? Zkuste se ještě jednou porozhlédnout .....

0 0
možnosti

Geran

4. 3. 2008 10:49
Uplne jasne

Uplne jasne receno a pritom bez frazi a srozumitelne pro kazdeho, kdo si to precte. Misto karmy davam velkou  JEDNICKU !!!

0 0
možnosti

mirek

4. 3. 2008 7:14
Kde začít?

máte mou první karmu...

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 846x
Ráda hledám kolem sebe krásné a zajímavé lidičky, věci a příběhy .

Seznam rubrik