Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IF

Slečno Katko, mrkněte se prosím někdy na tuhle dvouhodinovou přednášku:

http://www.youtube.com/watch?v=tXFbSXPl1Dw

0 0
možnosti
Foto

http://vlkovobloguje.wordpress.com/2012/12/15/zbrane-masakry-statistiky/

k zamyšlení pro zdejší náruživé diskutéry, prosím přečtěte i zde diskuzi pod článkem ...

0 2
možnosti
IF

Díky za připomenutí toho článku. I když jsem ho už kdysi četl, s chutí jsem si ho přečetl opět. A říká prakticky totéž, co já  a zde i další. I ta diskuze to více méně (až na výjimky) spíše potvrzuje.

0 0
možnosti
MR

"vice zbrani pro ucitele" by znamenal ze uz nejake maji. Bohuzel nemaji, to by se blaznivi strelci na skoly tak nezamerovali, oni vi ze jsou vsichni  neozbrojeni.

Mimoto - stale vede Norsko - kde jsou zbrane pod kontrolou, a pokud by jste chtela zabijet a ke zbrani by jste se nedostala, staci nakladak. Olga Hepnarova to tak udelala.

2 0
možnosti
JS

J51a34n 70S51m81í46š57e40k

1. 1. 2013 16:20

Myslím, že nejlepší způsob jak pomoct změnit názor někomu, na kom vám záleží a kdo nerezignoval na to být open minded je udělat, aby věc kterou nezná, poznal. Kateřino Gajdošová, stačí slovo a cca 400Kč na náklady a zkontaktuji Vás na lidi, kteří Vás vezmou na střelnici, vysvětlí Vám alespoň základní soubor nejpodstatnějších pravidel a postupů nezbytných pro střelecký sport i obranu střelnou zbraní, dále bezpečnou manipulaci se zbraní a střelbu. Těch 400 Kč budete potřebovat na zaplacení svého vstupu na střelnici, zapůjčení sluchátek, brýlí, zaplacení terče a nábojů. Dotyčný garant (dle místa Vašeho bydliště) si jako odměnu za čas, instruktáž a odborné informace nebude nárokovat pro sebe nic. Jediná podmínka - napíšete další článek o tom, jaké to bylo a případně další, jestli se něco ve Vašem názoru změnilo nebo zůstal stejný. Na to, jaké hlouposti jste napsala mi to přijde jako královská nabídka. Jsem na Vás (akademicky) zvědavý.

2 0
možnosti
MR

M45i98c18h88a41l 36R44y47b67a

31. 12. 2012 21:06

Autorko, názor na lidi si netvoříme podle toho, zda mají legálně drženou zbraň, či nemají.

A pokud ano, nevidím důvod, proč by to mělo být přitěžující okolností.

A kdybych byl americké dítě, možná bych byl rád, kdybych věděl, že škola má prostředky, jak mě chránit před útokem šílence.

Mimochodem,moje dcera chodí do školy, kde mají ozbrojenou ochranku. A víte, že je to tak nějak lepší než samolepka na dveřích?

3 1
možnosti
HS

No nic, pistolníčci objevili mladou slečnu, které to můžou "nandat", tak mají Vánoce i na Silvestra. Užijte si to, kucí...V

3 5
možnosti
IF

Nevšiml jsem si, že zrovna Vy jste zde použil nějaký relevantní argument, jen osobní útoky :-/

6 3
možnosti
Foto

To je zase výplod. Nechcete zákon na zákaz autobusů, když už jeden sjel ze silnice?

2 1
možnosti
Foto

nebo nože a sekery.... tolik pořezaných a osekaných po celém světě .... vlastně globální masakr;-)R^

2 3
možnosti
Foto

Chopte se mě pochopové ;-D a běžte zase chvilku buzerovat někoho jiného za iracionální vztah ke zbraním. Vlastně ani nevím, proč tak přehnaně diskutujete, když jste si stejně jisti svou samopravdou, vlastně plýtváte časem pánové ... hezký konec roku .R^

4 8
možnosti
Foto

pokud vás naše "přehnané diskutování" donutí alespoň malinko popřemýšlet nad tím, jestli jste skutečně nenapsala nesmysly, tak to rozhodně nebudu považovat zaplýtvání mým časem. Rád lidem rozšiřuji obzory.;-) Hezký konec roku i Vám Kateřino

5 4
možnosti
LV

Milá mladá dámo /autorko/, nevím, kolik toho o USA víte - nepochybně ze studia na škole, ale USA má úplně jinou historii a prodělala úplně jiný vývoj, než Evropa. Nahlížíte na to optikou naší malé země, která se zatím ještě zmítá v poporodních bolestech, ač porod sám proběhl  "sametově" ... USA reprezentují obrovské miliony lidí a bylo by  "zvláštní", kdyby se v této obrovské mase sem tam neobjevil nějaký šílenec. Je až s podivem, kolik je tady kolem toho histerie, volání po zákazu vlastnit zbraně atd. To je - jako byste chtěla zakázat válku/y/ ... Musela byste to jít vysvětlit i té druhé straně. V naší malé republice se dějí rovněž šílenosti končící nevinnými oběťmi a tolik to až nikoho neirituje. Představte si kolik masakrů se děje každým dnem na silnicích ... A představte si, kdyby někdo přišel s tím, že by se měla zakázat auta ... Ono totiž i auto je  "zbraň" - a dost nebezpečná. Víte, je to asi o zodpovědnosti, o výchově ... Každý jedinec se přeci pohybuje v nějaké rodině, komunitě - má kolem sebe nějaké okolí lidí. O tom to všechno je. Rozhlédněte se kolem sebe, kolik takových potenciálních "kandidátů" násilí potkáte na ulicích. Asi nikam nechodíte, a děsí vás hrůzy Ameriky ... řinoucí se z obrazovky vaší televize, teplého pokoje. Přeji vám - Bůh chraň váš život a hodně štěstí v r. 2013.

2 2
možnosti
Foto

bohužel televizi doma nemám .. nekřičím po zákazu zbraní , ale po spojení zbraň a škola

přesně jak jste řekl je to o výchově !

3 3
možnosti
Foto

autorko, vy jste typickým příkladem člověka, který si myslí, že vše co se vám nelíbí se musí zakázat, a tím se toho zbavíme, včetně všech negativních důsledků. Bohužel, takhle to skutečně nefunguje. Už byste možná měla pochopit realitu světa a života.

3 2
možnosti
HS

Vy jste zase typický příklad člověka, který si myslí, že když budou mít všichni hromadu zbraní, problém se vyřeší. Bohužel, takhle to skutečně nefunguje. Už byste možná měl pochopit realitu světa a života. Takže děláte sám to, o čem tady autorku poučujete, navíc jste mnohem radikálnější a zaslepený.

3 3
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1619x
Nesmím koukat na zprávy, nebo číst noviny, jsem pak věčně naštvaná .... a infarkt před třicítkou ještě opravdu nechci :)

Seznam rubrik