Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Multiculti husa roku

Poslední dobou mám pocit, že všechna sranda už končí a všechny naše slavné zákonodárce, celý úřednický byrokratický aparát a všechny sluníčkově korektní trotly by měl někdo vyfackovat a ukázat jim tu jejich „pravdu“ přímo v praxi. Tak například naší super ženě ochránkyni Šabatové bych z celého srdce přála nějaké multikulturní obohacení v podobě ukamenování. Nejsem hnusná, jsem naštvaná, protože tahle multikulturní husa mě poslední dobou opravdu rozčiluje. S Dientsbierem by si mohli podat ruce a skočit oba dva dohromady do ....., no však vy víte kam, pro mě je žhavou adeptkou na titul multiculti husa roku.

Muslimské žačky ve školách smějí nosit šátek na hlavě, protože je to jejich vyjádření náboženského postoje. Jeden by řekl, že se ti naši mírotvorci a zákonodárci pohledem směr západní Evropa trochu poučí. Západ a EU jsou nám předhazovány při každé příležitosti – protože v EU to přeci dělají jinak, protože v EU to dělají tak, protože EU nám nařizuje, protože EU nám doporučuje. V této chvíli se na celou EU z vysoka s..e, protože my češi chceme být zadobře s každým troubou, který ví, kdy je správné použít slovo rasista ...

 

Paní Šabatová co bude dál? Povolíte jim i burku, protože islámský pes chce po prstu ukousnout celou ruku? Co kdyby Vás třeba manžel dle ortodoxních islámských názorů zavřel doma, zamotal do burky a směla byste otevřít pusu jen, kdyby Vám to dovolil, jít ven jen kdybyste byla v jeho doprovodu …. Když nad tím přemýšlím, možná dobrý nápad, aspoň byste neplodila z úst takové hovadiny ….

 

Dalším případem, do kterého se Šabatová vmísila, byl případ, kdy muslimská dívka neodmaturovala, a rodiče si stěžovali na rasismus. Závěr – učitel vyhozen za zaměstnání, dívka odmaturovala v novém termínu, Šabatová zkritizovala postup všech včetně inspekce.

 

Zkuste si prosím stěžovat v některé muslimské zemi na diskriminaci a rasismus kvůli jiné víře nebo naopak úplnému bezvěrství. Bude Vám sděleno, že v jejich zemi se budete řídit jejich zákony. Fajn já bych tedy ráda požádala, aby se v naší zemi řídili našimi zákony, vyhláškami a řády.

 

Evropa je zaplavena a doslova zaplevena imigranty. Když se neřeší cikáni, pardon v sluníčkově pozitivním naladění smíme říkat Romové, a přesto nesmíme na oběd tlačit rasistickou cikánskou pečeni, tak se řeší přistěhovalci, co prchají před válkou – válkou, kterou vyvolávají jejich soukmenovci, lidé s jejich náboženstvím, pro jejich islám.

 

Já nechci umřít na „TOLERANCI NARUBY“

Autor: Kateřina Gajdošová | středa 27.8.2014 11:16 | karma článku: 22,53 | přečteno: 633x
  • Další články autora

Kateřina Gajdošová

Je třeba podporovat romskou elitu

Tyto slova sebevědomě hlásá titulek. Stát vydal loni na podporu romských studentů na středních a vyšších odborných školách 5,61 milionu korun. V předchozím roce byla celková podpora přitom téměř o 2,4 milionu vyšší. Podporu mělo 740 romských žáků a studentů. Následuje jen brečení a nářky, jak je to strašně málo, že za takových podmínek nelze vybudovat žádnou romskou elitu atd.

24.6.2014 v 12:47 | Karma: 36,64 | Přečteno: 3039x | Diskuse| Společnost

Kateřina Gajdošová

Potrat versus život – máme přeci baby boxy

Právo ženy na rozhodnutí versus právo na život. „Potratová pilulka“ opět rozvířila české diskuzní vody a otevřela diskuzi nad právem ženy rozhodnou o tom, zda bude matkou či nikoliv. Naprosto mě fascinuje, že největšími přispívateli v diskuzích jsou muži, „pánové tvorstva“, kteří toho s prominutím povětšinou ví o těhotenství velké houby.

16.6.2014 v 8:40 | Karma: 22,58 | Přečteno: 962x | Diskuse| Společnost

Kateřina Gajdošová

Evropský komisař pro otázku rovných práv … tak ten mi chyběl

Těším se na fungování nového evropského parlamentu a bavím se nad články, u kterých nadšeně hýkají pseudo –multiculti-humanisti z půlky Evropy. EP konečně získal zástupce z řad romského společenství – plavovlasou feministku ze Švédska s romskými kořeny po matce - Sorayi Post.

12.6.2014 v 16:06 | Karma: 38,10 | Přečteno: 1718x | Diskuse| Společnost

Kateřina Gajdošová

Konec multiculti byznysu v Čechách? Kéž by ..

Tak jsem si přečetla rozhořčený dopis, který Babišovi poslaly neziskovky. Organizace kritizují návrh ministerstva, aby podmínkou pro čerpání peněz z ESIF (Evropské strukturální a investiční fondy) v programovém období 2014-2020, byla povinnost až 15 % finanční spoluúčasti na projektech ESIF. Tato podmínka podle nich neziskovkám činným v sociální oblasti podstatně omezí, až znemožní čerpání těchto prostředků a povede k utlumení či zániku léta fungujících kvalitních programů.

10.6.2014 v 7:28 | Karma: 34,46 | Přečteno: 1665x | Diskuse| Společnost

Kateřina Gajdošová

Já jsem Rom a na tohle pracovní místo mám právo, protože jsem Rom.

Zřejmě tak nějak budou v budoucnu vypadat výběrová řízení na pracovníky ministerstev, státních podniků či samospráv. Jestli se nepletu tak tohle je přesně ta DYŠKRIMINÁCIA, kterou se příslušníci menšin tak rádi ohánějí. Zvýšit počet Romů na řídících postech plánuje aktuálně dokončená Strategie Romské integrace.

3.6.2014 v 13:07 | Karma: 40,28 | Přečteno: 3224x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

V Břeclavi na chlapce spadla branka, na následky zranění zemřel

1. května 2024

V Břeclavi ve středu v podvečer po úrazu na hřišti zemřel dvanáctiletý chlapec. Policie okolnosti...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1619x
Nesmím koukat na zprávy, nebo číst noviny, jsem pak věčně naštvaná .... a infarkt před třicítkou ještě opravdu nechci :)

Seznam rubrik