Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

Tento článek se nedá číst a důvod této skutečnosti NELEŽÍ na ose pravice x levice. Doporučil bych autorce, nastudovat něco na dané téma od kvalitních pravicových autorů, jako jsou Matyáš Zrno, Mária Pešeková, Roman Joch a další.

0 2
možnosti
Foto

promińte, ale co konkrétně bych si měla podle Vás "nastudovat", abych pochopila danou problematiku ?? A co s tím dle Vás společného pravice či levice? nejde o to, čí je to návrh, jde o to, že je to totální debilita ..

0 0
možnosti
EZ

Dobře napsané, dobře vyargumentované! R^

2 0
možnosti
VH

tak to je blog, podobně břitkou kombinaci originálních postřehů a myšlenek vkusně zakomponovaných do kritiky, jsem ještě nečetl, bravo autorce!

4 0
možnosti
JH

S Vašim článkem se dá beze zbytku souhlasit s malým podotekem. Nejen ČSSD má tyto chutě. Zasahovat do života lidí chtějí všichni jimž je umožněno stát se veřejnou osobou myslíc si o sobě, že v tom okamžiku se vykoupali v moudru, neuvědumujíc si, že jsou služebníky, nikoliv pány.

4 0
možnosti
Foto

jak je možné, že mi někdo maže mé vlastní příspěvky?

2 0
možnosti
IF

Takže se mi to nezdálo! 8-o Měl jsem pocit, že minimálně jeden Váš příspěvek zde chvíli byl a po chvilce zcela a beze stopy zmizel :-/

2 0
možnosti

Začínám mít s paní Marksové-Tominové (to první jméno na ní sedí) radost. Vypadá to, že moji spoluobčané a spoluobčanky začali konečně chápat, že socialismus je opravdu jenom velký omylR^ Karma ;-)

9 2
možnosti
PM

P24e83t43r 87M70i97n34a60r

13. 5. 2013 17:02

No CSSD neni socialismus. Pozor. 

Socialni citeni take neni socializmus. My socializmus a natoz komunizmus nezname. Nikdo ho nevidel a nezazil. My postarsi zaili diktaturu proletariatu. Jestli to nekdo pojmenoval socializmus, tak asi spis nejak  taktizoval. Ne ?

3 3
možnosti
BM

Socani usilovně slibují doslova modré z nebe a mnoho občanů (ovčanů) jim skáče na špek.... Až se dostanou k moci, tak na vše zapomenou kromě svých kapes....

Ode mne samozřejmě karma s hvězdičkou.R^

12 2
možnosti
PH

Před chvilkou v ct24 blábolil stínový ministr ČSSD a na otázky moderátorky v podstatě nebyl schopen odpovědět.

14 1
možnosti
Foto

O70t80a26k23a14r 32S27e47k40l

13. 5. 2013 15:20

Naprostý souhlas. Zdá se, že jste značně nas...á mladá dáma.;-DPřipoji pouze toto : tento návrh z dílny ČSSD je tedy obzvlášť pitomý. Není však zdaleka ojedinělý. Jestli volební průzkumy nelžou /ony ale většinou lžou/, tak nás čeká velmi pitoreskní období-žel Bohu.

16 1
možnosti
Foto

škodolibě jim budu přát více takových výplodu, však oni si to soudruzi pohnojí sami ;-D

13 4
možnosti