Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Souhlasil bych s paní Hrubou, ale i ministr obrany by měl být obecně vzdělaný člověk, nemusel velet pluku. Poradci z jeho okolí ano, tragedie je, když náměstci jsou z konkurenční byť momentálně spřátelené partaje, aby rezort dojili. Vzpomínám na chudáka Třeštíkovou, kterou tam chtěla mít ODS jako loutku, ale ekonomický náíměstek měl být z ODS. Proč asi?

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že na znalostech vůbec nezáleží, tak se do studií nehrňte. Spíš je potřeba býýt schopný...tedy všeho-schopný a pro koryto udělat cokoliv.

1 1
možnosti
Foto

R82o34m80a12n 33K96o90z59e30l

6. 12. 2012 19:44

Já bych ještě dodal, že je všeobecně potřeba být věrný straník a nerozhádat se s předsedou...přesně jak za minulého režimu. Vzpomeňme si třeba, jak Topolánek zavrhl Vlastimila Tlustého na ministerstvo finance,protože ho nikdy zrovna nemiloval a tím značně ODS potopil.

1 1
možnosti
IH

I98r41e71n66a 80H37r57u26b40á

6. 12. 2012 19:36

Který z bývalých ministrů obrany rozuměl obraně ;-) nebo jaká je kvalifikace na to řídit ministerstvo? Mohlo by se zdát, že výtečný lékař bude ten nejlepší na post ministra zdravotnictví. Ale osobně se se domnívám, že výtečný lékař má léčit a na postu ředitele nemocnice nebo na ministerstvu musí být hlavně dobrý manager, schopný vedení, který rozumí financování. Na ostatní odborné věci mu stačí poradci.

1 3
možnosti
Foto

Nevzala byste třeba funkci armádního generála?Nedávno jsem měl sen o vyřešenÍ situace v ČR.Nevzpomínám si jestli to byl muž či žena ve funkci armádního generála, kdo se ujal řešení úděsného stavu v ČR.Jelikož je tento stát právně v situaci některých jihoamerických zemí,Došel zřejmě arm.generál k řešení které se občas úspěšně provozuje v Jižní Americe.Zrušit vládu,parlament i senát,pozavírat všechny ty věřejně známé zloděje,zabavit ukradené majetky atd atd.Bohužel jsem se potom probudil takže ani nevím komu se podařilo zachránit ČR.:-)[>-]

2 0
možnosti
Foto

Nedivila bych se, kdyby to tady jednou dospělo k diktatuře. Ale obávám se, že nejsem dostatečně dobrý řečník, abych zvládla strhnout davy lidí, kteří by venku chodili s mými fotkami na bilboardech ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1619x
Nesmím koukat na zprávy, nebo číst noviny, jsem pak věčně naštvaná .... a infarkt před třicítkou ještě opravdu nechci :)

Seznam rubrik