Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HV

Pěkně napsáno.

Asi jste vycházela z memoranda Rachel Mitchell. Ta to také vše přehledně shrnula.

0 0
možnosti
Foto

Řešit toto po 35 letech je nonsense.

4 0
možnosti
LB

Širším jádrem problému je odklon euroamerické civilizace od racionality, na které je její úspěch založen a ztráta důvěry této společnosti v sebe samotnou.

Věci jako je Metoo by nedosáhly masové podpory nebo konkrétně hlasování o Kavanaughovi by neprošlo ve společnosti, která si stojí za svými základy morálky a práva a která věří, že tyto základy jsou dobré a správné. V takové společnosti by bylo nemyslitelné, aby univerzitní studenti rozbíjely sochy slavných vědců minulosti jen proto, že jsou to muži. V takové společnosti by nebylo možné stvořit smrtící koktejl schizofrenního nábožensko-politického systému třetího až ix-tého pohlaví a obviňování z jakékoli fobie kohokoli, kdo se o někom jiném vyjádří negativně.

11 0
možnosti
ND

Výborný článek, mám podobný názor...

8 0
možnosti
JS

Podle tech kteri veri zalujicim sexualne napadenym zenem (nove hnuti # believesurvivors) jsou nesrovnalosti v jejich vypovedi pouze dukazem toho, jake prozily trauma a tedy potvrzenim jejich pravdomluvnosti. To ze se Brett Kavannah proti obvineni vehementne branil, je naopak potvrzeni jeho viny. Logika naprosto stejna jako v procesech s carodejnicemi ve stredoveku.

20 0
možnosti
SS

Nejlepsi je ta Alysa Milano - ktera je stihana za pohlavni zneuziti nezletileho .... :-P

9 0
možnosti
MD

to je ina osoba...

1 0
možnosti
PB

P64e46t56r 25B48u77r61i45a29n

6. 10. 2018 22:09

Výborně a přesně vyjádřeno. Karma.

19 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2662x
Jsem koordinátorkou o.p.s. Celé Česko čte dětem a jako každý správný pohádkář trochu přeháním. Jsem vedoucí žižkovského baru za závěsem Bar Behind the Curtain a každý den si čtu a piju. Především jsem ale dcerou, vnučkou, sestrou, partnerkou, sestřenicí, vlastnicí... a miluji svou rodinu.