Toužíte si vytvořit vlastní animaci?

Microsoft Gif Animator je program, určený pro tvorbu jednoduchých animací. Práce sním je velmi jednoduchá, stačí se naučit jenom pár základní věci a můžete tvořit animace jaké svět neviděl. Zde najdete návod a popis jak nato. 

Microsoft Gif Animator vám dokáže pomoci fotek, vytvořit jednoduché animace. Jeho velikost je pouhých 1.05 MG a je ke stažení zdarma ( klik zde ) takže za zkoušku nic nedáte a možná se i dobře pobavíte.            

    Snad nejdůležitějším krokem k tomu, aby jste mohli vytvářet vlastní animace z obrázků, je aby byly všechny uložené ve formátu Gif. Můžete si třeba nakreslit nebo napsat libovolní text ve skicáře ( malování ) a když ho budete ukládat, kliknete na soubor - uložit jako - uložit ve formátu Gif  ( klik zde video návod ) . Co je ještě hodně důležitý vědět je, že program funguje na principech, kde je potřebné zadávat obrázky od posledního k prvnímu, jinak bude vaše animace běžet obráceně. K přesouvání jsou na horní liště šipky nahoru a dolů takže umístnění můžete kdykoli měnit a upravovat ( úpravy jsou možné i v průběhu vaši práce na animaci toho ). Přehrát animaci a podívat se na to jak se vám s tím daří můžete pomocí šipky doprava na horní liště. Po uložení hotové animace, je možné ji v tomhle programu znova otevřít pomoci klasické ikony otevřít ( hor. liš. ) a znova a znova ji upravovat a ukládat video. návod jak tvořit animace v gif klik zde  . Nezapomeňte také na to, že musíte nastavit i čas jak dlouho se má který obrázek zobrazovat až pojede další. Ikona s třemi čtverci slouží na to, aby jste mohli nastavovat ryhlost a všechno ostatní, na všech fotkách najednou. Na ukládání složí ikona, na které jsou 3 diskety. Samozřejmě až vložíte všechny obrázky a všechno nastavíte musíte opět vaši animaci uložit ve formátu Gif. Animaci kterou jsem vytvořil pomocí tohoto programu naleznete klik zde . Přeji vám hodně zábavy s Microsoft Gif Animator, určitě vás pobaví a potěší. Naučit se na programu pracovat není náročné, mně osobně to jednu hodinu a už jsem uměl pro přítelkyni vytvořit animaci, kde se postupně zobrazovalo, že miluji tě !!! a její jméno. Dělal jsem to stylem, že jsem si otevřel malování napsal M uložil jsem to ve formátu gif, potom jsem napsal Mi uložil to, potom Mil a uložil to, až jsem takhle udělal s : Miluji tě !!! 11 obrázků. Pak jsem je postupně přidal od posledního po první do programu Gif . Reakce přítelkyně na znovu a znovu se opakující se animaci že ji miluji: K NEZAPLACENÍ

všechny zajímavé články jak vytvořit vlastní internetovou stránku zadarmo, jak vyfotit to co se vám pravě zobrazuje na monitore tím samým počítačem nebo nejnebezpečnější zvířata na světě a jak vyčisti stříbro doma levně klik zde jak se podívat do ulic po celým světě přese internet, Chcete si postavit altánek nebo naprojektovat dům? 

Autor: Marcel Gábor | čtvrtek 12.11.2015 9:09 | karma článku: 11,64 | přečteno: 813x