Jak zjistit jestli vám funguje dálkový ovladač na televizi.

Určitě jste se už mnoho z vás setkalo se situací, kdy nemůžete zjistit jestli vám odešli jen baterie v ovladači na televizi nebo vám odešla televize. Na zjistění jestli máte funkční ovladač potřebujete jen mobil klik video zde

      Jak zjistit funkčnost dálkového ovládání od vaši televize je jednoduché stačí když máte po ruce mobilní telefon se zabudovaný fotoaparátem klik video zde 

Jak dobře víme každý ovladač má na přední straně diodu, která vysílá signály na vaši televizi ta je zaznamená a dá pokyn televizi, aby udělala co od ni vlastně chcete. Tyhle signály dokáže každý telefon zaregistrovat budete se divit jak.

 

    

 

( a prosím vás když vám video pomůže, klikněte mi na tu reklamu na youtube co běží dolů. Dostanu za to od youtube 0.10 Kč Děkuji )

všechny zajímavé články jak vytvořit vlastní internetovou stránku zadarmo, jak vyfotit to co se vám pravě zobrazuje na monitore tím samým počítačem nebo nejnebezpečnější zvířata na světě a jak vyčisti stříbro doma levně klik zde jak se podívat do ulic po celým světě přese internet, Chcete si postavit altánek nebo naprojektovat dům?

Autor: Marcel Gábor | sobota 25.7.2015 14:08 | karma článku: 13,53 | přečteno: 2662x