Jak vytvořit vlastní internetovou stránku zdarma

Jestli toužíte po vlastní internetové stránce zdarma, nemusíte být hned génius. Tady vám ponoukám návod, jak si založit vlastní internetovou stránku, zvládne to i malý dítě a to do 10 minut.   

V první řade je nutný vybrat si takový druh poskytovatele pro tvorbu webu, který vám umožní dostatek místa pro videa, obrázky ... a hlavně aby vaši internetovou stránku ponechal v oběhu ( teda na internetu ) co nejdéle ( ,,navždy" ) a nejlíp zadarmo. To všechno je možný na mrkněte video klik zde  

 

   Na založení vlastní internetové stránky vám postačí platná             e-mail-ová adresa ( když zapomenete heslo pošlou vám nový ) a po zadaní svého hesla které si zvolíte, můžete rovnou začít tvořit.

   Vaše web stránka začne fungovat hned jak si ji založíte jak ověřit funkčnost vaši stránky     klik zde video

 

 Vaše stránka zatím bude fungovat ve vzorovém režimu, samozřejmě dokud si na ní nezměníte texty atd.  ( to si ukážeme příště jak mazat a psát). Jak se dostanete na stránku své stránky, aby jste si ji mohli upravit jak je libo klik zde na video .

Příště si ukážeme jak změnit texty a nadpisy, jak vložit obrázky a videa a co znamenají které znaky v programu. Přeji příjemnou zábavu. 

Nejjedovatější a nejnebezpečnější zvířata na světě a jiné zajímavosti klik zde 

Autor: Marcel Gábor | čtvrtek 18.6.2015 4:47 | karma článku: 8,33 | přečteno: 1180x