Jak vytvořit vlastní internetovou stránku zdarma 3.část : Média

Ve třetí části se budeme věnovat přenášením obrázků a jiných souborů z chytrých telefonů do počítače a z počítače  na vaši vlastní internetovou stránku. Povíme si taky, kde v počítači najít soubory z telefonu 

Takže nejjednodušší způsob jak najít své obrázky, videa atd. a jak je dostat do počítače a pak na váš web je následovný ( klik zde video ) : Když napojíte telefon k počítači ( přes usb kabel ) ,zobrazí se vám oznámení, že se našel nový hardware, nebo zařízení s otázkou jestli chcete zařízení skenovat nebo přehrát něco v tomhle stylu ( záleží na pc a telefonu ) tohle skenování nebo přehrání nemusíte vůbec spouštět, tím si práci spíš zkomplikujete. Mnohem lepší je tohle okno zavřít ( x-nout ). Samozřejmě pokud se vás počítač zeptá jestli si přejete povolit přístup nového zařízení ( hardwaru ) musíte přístup povolit. 

Mě osobně ( mám Samsung ) se telefon zeptá jestli se chci připojit k pc a po potvrzení mě počítač upozorní na f: vyměnitelný disk. Po připojení bude telefon fungovat s omezeným přístupem ( nebudete moct fotit  atd. ) protože vaši paměťovou kartu užívá počítač dokud je telefon k pc připojen.

      Jak vytvořit vlastní internetovou stránku zdarma a navždy klik zde članek 

      Jak vytvořit vlastní internetovou stránku 2. část článek klik zde

  nejjedovatější a nejnebezpečnější zvířata na světě a jiné zajímavosti klik zde všechny články

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marcel Gábor | neděle 21.6.2015 15:25 | karma článku: 6,19 | přečteno: 424x