Jak vytvořit vlastní internetovou stránku zdarma: 2. čast

V druhý části Jak vytvořit vlastní internetovou stránku zdarma, se dovíte jak vymazat vzorový text ( ten co je tam teď ), jak do stránky vložit obrázek z počítače, jak do obrázku vložit link a udělat ho tím klikatelním. 

Když ještě vlastní internetovou stránku nemáte tady se dovíte jak si ji vytvořit klik zde 

Pro ty, kteří už svoji web stránku založenou mají, se můžeme pustit do druhý části. Začali by jsme tím jak smazat původní vzorový text, mrkněte na video klik zde je to jednoduchý, stačí aby jste udělali přesně to co je ve videu: přihlásíte se na svou stránku jako administrátor a uděláte úpravy. Nezapomeňte si úpravu vždycky uložit ( nemáte to okno x-nout ) jinak se nic nezmění a text zůstane původní. Když uděláte více úprav a nechcete začínat všechno od začátku nebo vám obrázek nebo cokoliv zmizne máte tam na horním panelu tlačítko spět je to ta malá šipka doleva ( doprava znamená obrácený efekt ).

  

 

 

 

 

 

 

 

Jak vložit na svoji stránku obrázek na který se dá kliknout se dovíte ve videu klik zde  . Aby jsme si vysvětlili co to klikatelní obrázek je, je to obrázek do kterého když vložíte adresu nějaký stránky (jmenuje se to link ), tak to udělá s obrázkem to, že když na něj kliknete automaticky vás přesměruje na tu danou stránku. Link okopírujete pomocí ( ctrl c ) a vložíte ho pomocí ( ctrl v ) na klávesnici počítače.

    Všechny články nejedovatější a nejnebezpečnější zvířata na světě a jiné zajímavosti naleznete zde

     První část : Jak si založit vlastní internetovou stránku zadarmo a navždy klik zde    

  Internetovou stránku která figuruje ve videích naleznete zde www.chcisvujweb.webovky.cz

Autor: Marcel Gábor | pátek 19.6.2015 4:46 | karma článku: 9,17 | přečteno: 676x