Jak vyrobit pomlázek na klíče.

Na výrobu klíčenky vám postačí 2 metry gumového provázku, takže až náhodou půjdete kolem galanterie a budete mít 10 kaček navíc můžete si vyrobit tenhle nádherný pomlázek na klíče klik video zde výroba vám zabere tak 10 minut.

     V dětství, jsme ve školce na den matek vždycky vyráběli  nějaký dárek pro maminky, co bilo hodně milé, protože jsme vyráběli něco hezkého vlastníma rukama. Navíc jsme se troška učili zručnosti a tohle se nese přesně v tomhle stylu. klik video zde

Navíc vás to vyjde na pár kaček výroba trvá zhruba 10 minut a děti si můžou vyrobit vlastnoručně dárek od srdce, který určitě potěší a když je na klíčích tak je s vámi neustále a neustále vám připomíná jak je vaše dítě šikovné. 

 

( a prosím vás když vám video pomůže, klikněte mi na tu reklamu na youtube co běží dolů. Dostanu za to od youtube 1 Kč Děkuji )

všechny zajímavé články jak vytvořit vlastní internetovou stránku zadarmo, jak vyfotit to co se vám pravě zobrazuje na monitore tím samým počítačem nebo nejnebezpečnější zvířata na světě a jak vyčisti stříbro doma levně klik zde jak se podívat do ulic po celým světě přese internet, Chcete si postavit altánek nebo naprojektovat dům? 

       

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marcel Gábor | pondělí 20.7.2015 12:36 | karma článku: 6,66 | přečteno: 461x