Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Já si moc vážím pana autora za to, že při své "jinosti" nejen nevzdává boj s technikou, jako spousta nás, ostatních, ale ještě má snahu se o své poznatky podělit s ostatními, čímž si tříbí ostatní technické dovednosti. Já se například přiznávám, že mě dospělé děti a manžel teprve nedávno naučili dávat odkazy (podbarvená část textu) a ostatně i printscreen. Takže za mne karma karmovatáR^

0 0
možnosti
MS

K podobným účelům slouží jednoduchá utilitka Screencapture.exe (266 Kb), která se nemusí instalovat. Ta navíc umožňuje "ofotit" jenom část obrazovky, podle toho, kam myší spustíme záměrný kříž. Používám velmi často při nákupech na internetu k dokumentaci objednávky, či vyobrazeného zboží.

0 0
možnosti
Foto

R^S počítači v různých podobách pracuji asi 40 let a možná právě proto tento na první pohled naivní návod považuju za užitečný. Člověk se stále setkává s úplně obyčejnými uživateli, kteří to nevědí, protože to doteď prostě nepotřebovali, a najednou zjistí, že by to mohli využít.

Jen technickou připomínku, škoda, že jste nenapsal též o možnosti Alt+PrintScreen - tedy "olíznutí" aktuálního okna:-)

3 0
možnosti
PU

P38e66t90r 68U43h27e88r

23. 6. 2015 10:44

Máte naprostou pravdu, je plno uživatelů, kteří o této funkci nemají ani potuchy R^

2 0
možnosti
PV

P70a50v15e88l 26V94é22b54r

23. 6. 2015 6:42

Ještě schází podrobný návod "Jak spustit vypnutý počítač", kde autor objeví existenci tlačítka Zap (o síťové šňůře nemluvě) a bude to kompletní.

4 0
možnosti
MF

Pavle chápu, že Vám ten článek zní jako kravina, ale divil byste se, kolik lidí například z mojí generace, nemá o tlačítku print screen a jeho funkci ani ponětí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1505x
Moje www stránke klik zde je o všem čemu se věnuji a zde jsou všechny videa k článkům