Jak se zbavit otravných malých mušek v Bytě ( Octomilka )

Co je to vlastně za mušky a kde se vlastně furt berou. V článku se dočtete i to jak se otravných malých mušek zbavit (návod klik) z a co k tomu budete potřebovat. Správné pojmenování pro tyhle mušky Octomilka neboli Drosophila.

     Oborné pojmenováni pro Octomilku je Drosophila co latinsky znamená milující rosu. Octomilky se vyskytují žijí na téměř na celé naši planetě, většina druhů žije v tropických oblastech a dokonce se vyskytuje i na pouštích. Octomilky se většinou vyvíjejí v rozkládajících se rostlinách, houbových materiálech včetně ovoce. Několik druhů octomilek se zdržují jen kolem lidských obydlí a jsou na lidi pevně navázané ( domestikované ). Octomilka je také oblíbená jako testovací živočich díky své rychlosti množení a lehké chování v laboratorních podmínkách. Thomas Hunt Morgan získal za výzkum Octomilek obecních v roce 1933 Nobelovu cenu za fyziologii a lékařství. ( zdroj: Wikipedie )  

   Jak se levně a účinně zbavit otravných octomilek je jednoduché. Na výrobu budete potřebovat jen plastovou láhev, lepící pásku a zbytek nějakého ovoce, nebo vína či piva ( návod klik zde ). Sami dobře víte co je pro váš druh mušek nejlákavější, takže podle toho si můžete taky vybrat naplň vašeho lapače mušek. Výroba vás vyjde prakticky jen na pár kaček a lapač můžete umístit kdekoliv protože octomilku půjdou za vůní.

 

všechny zajímavé články jak vytvořit vlastní internetovou stránku zadarmo, jak vyfotit to co se vám pravě zobrazuje na monitore tím samým počítačem nebo nejnebezpečnější zvířata na světě a jak vyčisti stříbro doma levně klik zde jak se podívat do ulic po celým světě přese internet, Chcete si postavit altánek nebo naprojektovat dům?

Autor: Marcel Gábor | pondělí 23.11.2015 9:30 | karma článku: 20,20 | přečteno: 2469x