Jak se zbavit krtků ?

Vysadíte si trávník před domem zaléváte ho a staráte se o něho pravidelně ho kosíte a pak jednoho hezkého rána vstanete podíváte se ven a co nevidíte? Všude samí krtinec po krtcích. Zde je návod jak se krtků humánně zbavit klik 

    Je to jednoduchý návod klik video zde na výrobu plašiče krtků. Proč funguje to je i pro mě záhadou možná je to kůly tomu že si krtci myslí že nad nimi lítá nějaký dravý pták nebo je to kůly zvuku, který mi neslyšíme, ale krtci ano. Na tom ani moc nezáleží hlavní je, že krtci to nesnáší a nedělají vám bordel na trávníku. Některý z mích přátel to vyzkoušeli a podle nich to zabírá, ostatně za to nic nedáte když to vyzkoušíte, výroba vás vyjde na pár kaček a pak sami uvidíte jestli je to dobrý nápad. 

 

 

( a prosím vás když vám video pomůže, klikněte mi na tu reklamu na youtube co běží dolů. Dostanu za to od youtube 0.10 Kč Děkuji )

všechny zajímavé články jak vytvořit vlastní internetovou stránku zadarmo, jak vyfotit to co se vám pravě zobrazuje na monitore tím samým počítačem nebo nejnebezpečnější zvířata na světě a jak vyčisti stříbro doma levně klik zde jak se podívat do ulic po celým světě přese internet, Chcete si postavit altánek nebo naprojektovat dům?      

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marcel Gábor | pátek 24.7.2015 14:37 | karma článku: 11,11 | přečteno: 1094x