Chtěli by jste vidět vesmír ?

Chtěli by jste vědět kde a jaký souhvězdí jsou kam se budou v příštím čase třeba o hodinu posouvat, nebo kde se nacházeli před našim letopočtu. Zde je program klik vide zde který vám ukáže všechno co chcete vědět o vesmíru.  

      Díky tomuto nádhernému programu se můžete podívat do těch nejrůznějších částí vesmíru ( link na stažení je v názvu videa klik zde ) Je tam seznam všech galaxii souhvězdí, jsou tam planety naši sluneční soustavy z podrobným popisem.

Program má jenom 5.8 Mb. Program zobrazuje hvězdy v i aktuálním čase který si můžete libovolně posouvat dopředu nebo dozadu a tím sledovat kam se naše hvězdy za určitý čas posunou. Celý návod jak program funguje a co konkrétní tlačítka znamenají, se dovíte ve videu klik zde   

všechny zajímavé články jak vytvořit vlastní internetovou stránku zadarmo, jak vyfotit to co se vám pravě zobrazuje na monitore tím samým počítačem nebo nejnebezpečnější zvířata na světě a jak vyčisti stříbro doma levně klik zde jak se podívat do ulic po celým světě přese internet, Chcete si postavit altánek nebo naprojektovat dům? 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marcel Gábor | sobota 18.7.2015 9:02 | karma článku: 6,75 | přečteno: 319x