Chodíte na houby? Víte že i některé muchomůrky jsou jedlé?

Velký atlas hub na Slovensku a Česku, celý popis o období výskytu hromada fotek. Ve videu klik zde  se dovíte třeba i to která Muchomůrka je přísně chráněná, jedlá a když na ní v lese narazíte měli by jste to hlásit na úřadech ČMS 

      Link na Tenhle atlas hub naleznete na klik video zde

Muchomůrka růžovka je jedlá houba,skvěle se hodí na smažení. Problém je v tom že se hodně podobá na Muchomůrku tygrovanú která je jedovatá.  

 

 

 

     V atlasu naleznete přes 1300 druhů hub, které rostou v naších lesích mnoho fotek aby jste mohli srovnávat a ujistit se, že jste nenasbírali jedovaté hoby.

ve všeobecností platí, že houby které neznáte raději nesbírejte, protože se to nevyplácí. Když si nevíte rady můžete si houbu vyfotit, poslat ji pro ověření v tomhle online atlasu link ve videu 

 

všechny zajímavé články jak vytvořit vlastní internetovou stránku zadarmo, jak vyfotit to co se vám pravě zobrazuje na monitore tím samým počítačem nebo nejnebezpečnější zvířata na světě a jak vyčisti stříbro doma levně klik zde jak se podívat do ulic po celým světě přese internet, Chcete si postavit altánek nebo naprojektovat dům?

Autor: Marcel Gábor | neděle 19.7.2015 16:03 | karma článku: 9,21 | přečteno: 718x