Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I80v29a 11F29u70s80k70o24v49á

22. 12. 2015 11:30

většina mladých samozřejmě pracovat chce, ale pracovních míst v důsledku ekonomické krize skutečně rapidně ubylo (cca 3 milioby). Mladí Španělé těžce hledají uplatnění také proto, že vystudovali neperspektivní obory. Nezaměstnanost je ve Španelsku strukturální problém. Ten ale španělská levice zvýšením minimální mzdy a sociálních dávek nevyřeší!

0 0
možnosti

Všechno to je jen o jednom. Socialismus, mladým Španělům, stejně jako mladým Řekům, se prostě pracovat nechce. Mi když bylo 25 , se taky pracovat nechtělo, ale tenkrát jsme měli ty komunisty, kteří mne k tomu přinutili. Tím se ,ani v nejmenším, nezastávám komunistů, naopak je bytostně nenávidím. Přesto musí být i tomu mladému člověku jasné, že z vody nevyžijí, že ti ostatní, kteří jsou nuceni platit drakonické daně, a to je ten komunismus, toho nejsou schopni do nekonečna. Buď makat budete, nebo zemřete. Jiná cesta není.

0 0
možnosti

Podle mého názoru mladí v Řecku a Španělsku většinově pracovat chtějí - nemohou ale najít práci.

U nás bylo před krizí zhruba 300 000 nezaměstnaných. Během relativně krátké doby se jejich počet zdvojnásobil - myslíte, že 300 000 lidí se náhle rozhodlo být raději na sociálních dávkách?

1 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Vystudovala jsem politologii na Fakultě sociálních věd UK v Praze a politika je i nadále mým koníčkem.

Seznam rubrik