Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Než budu pokračovat ve čtení, už musím vykypět: Co je to za pseudopravičácký žvást, že nemocnice je nejlevnější hotel? Autorko, pokud znáš ve svém okolí lidi, kteří díky ušetření poplatku rádi pobývají v nemocnici, tak máš velký socializační problém. Rv:-P

0 0
možnosti
Foto

I70v23a 41F15u27s31k91o63v47á

10. 3. 2015 19:40

Nikdo snad rád neleží v nemocnici... Jde o to, že i za pobyt doma je třeba zaplatit (energie, teplá voda, stravs...) Proč by tomu v nemocnici mělo být jinak? V jiných vyspělých zemích jsou asi samí pseudopravičáci, když jim tam toto přijde samozřejmě!

0 0
možnosti
PM

Jaký je rozdíl mezi plamenným nádáváním u piva nebo na blogu?

0 0
možnosti
Foto

I86v29a 72F35u52s44k29o19v14á

10. 3. 2015 14:35

Asi žádný...??

0 0
možnosti
JT
SS

Prosím Vás, běžte vrátit diplom.

0 4
možnosti
JB

Nic ve zlém , ale ten druhy odstavec o důchodcích je z Vaši strany podpásovka. Kolik důchodců leží v nemocnici , nedůchodců tam je určitě větší množství a jinak , za  to aby z nemocnic nebyl hotel je prakticky pouze na lékařích a nemocničním personálů. I ti důchodci si svoje tvrdě předplatili a  myslím si , že i Vy byste se rada dožila důchodu a dnes ještě určitě nevíte v jakém budete stavu. [>-]

3 2
možnosti
Foto

Důchodci, ne důchodci, když jste doma, vždy si platíte za energii či jídlo. Nehledě na odbornou péči. Proč by tomu tak nemělo být v nemocnici? Nehledě na to, že poplatky byly jen symbolické.

2 0
možnosti
Foto

Viník je jen a jen demokratický stát.   Chyba není v lidech, ale v systému.

0 0
možnosti
Foto

Tentokrát s Vámi nesouhlasím. Chyba je na obou stranách, na straně lidí i na straně systému.

Kdyby všichni lidi byli ideální, čestní, schopní  a inteligentní, tak by v demokratickém státu povstali schopní politici, ti by byli zvoleni a zavedli by minimalistický dobře fungující stát. S tímto snad souhlasíte? Je tam však to kdyby.

Jelikož však všichni lidé takoví nejsou, tak mají šanci v demokratickém procesu systémem chyb a oprav pochopit, že se vyplatí, když budou všichni čestní, naučí se myslet a pracovat a to včetně v politice.

Schopné národy by se to do jisté míry naučit možná mohly.

Méně schopné národy se to asi nenaučí nikdy. Schopní jedinci mohou emigrovat někam, kde demokracie nebo jiný druh řízení státu funguje lépe. Jedná se o přirozený výběr na individuální i na národní úrovni. Neschopné národy pak budou ekonomicky, vojensky nebo oběma způsoby převálcovány schopnějšími národy. Nepíši to proto, že si to tak přeji, ale proto, že to tak myslím vždy fungovalo a stále funguje.

Otázka však je a pokud jste myslel takto, tak mi to prosím Vás zde sdělte, zda demokratický stát s volebním právem pro všechny je v principu vhodný politický systém pro lidi, jací jsou, kde mnozí jsou politicky hloupí a líní a dají se vychytralými manipulovat a zneužívat. Pak jen nadávají po hospodách, blozích a v diskusích, a kdoví kde ještě. Místo aby politiku ve své zemi společně změnili.

1 1
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 888x
Vystudovala jsem politologii na Fakultě sociálních věd UK v Praze a politika je i nadále mým koníčkem.

Seznam rubrik