Diskuse

Zlatý Kalousek

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

správný ekonom je ten, který je schopen hospodařit celý rok s  v y r o v n a n ý m  rozpočtem.

0 0
možnosti
MP

Každý správný ekonom by v krizi snižoval daně, tím by se snižovala i nezaměstnanost. Dluhy by zaplatil tak, že by škrtal na správném místě. Stamiliony a miliardy se vyhazují v mnoha zbytečných ústavech a institucích, byrokracii, EU, mnoha zbytečných sociálních výdajích...To, jak se tu každoročně vyhazují miliardy svědčí o tom, že ve skutečnosti, kdyby se správně hospodařilo, že jsme velmi bohatý stát, i když se po revoluci mnoho milionů rozkradlo...

0 0
možnosti
VH

R^   Není co dodat.  Jen čekat ne vteklé reakce nechápavých a (zejména) "nechápavých".

2 1
možnosti
DK

Autre...vy snad slyšíte trávu růst nebo jste spadl z višně....prachy nejsou a nebudou...tak se nebude ani rozdávat....Jen se těším, až strouhnout ještě dávky za ubytovaní do rukou majitelů ubytoven a začne se to tu rovnat...;-O;-O;-O

3 0
možnosti
PK

P47a23v47e42l 97K87u17l65a

9. 7. 2013 12:57

Podle toho zmateného psaní to vypadá, že z té višně jste spadla spíše vy :-)

1 1
možnosti
VC

Pane Fusku,

úplně s Vámi nesdílím názor, že pan Kalousek je takový ekonomický odborník, neboť zvyšování DPH v době v době krize podle mě vede jen k podtržení ekonomiky. Že ale dokáže jít často proti proudu, to je určitě pravda. V čem ale s Vám jistě souhlasím je fakt, že po nastolení prezidentské vlády s ministrem financí jakožto univerzálním kandidátem na jakýkoli lukrativní post a oportunistou Janem Fischerem, budeme na Miroslava Kalouska vděčně vzpomínat. Ani já jsem si meyslel, že budu tohoto ministra kdy hájit, viz můj následující blog nad Vámi.

S pozdravem,

V. Chrastný

3 1
možnosti
VH

Nevím (stejně jako vy) jakým odborníkem na ekonomii pan Kalousek je.  Vím však, že byl výborným ministrem financí.  Že mnozí sedli na lákovou vějičku opozice - nadávání na úsporná opatření, je pravda (a je to lidské).  Že však právě schopnost udržet rozpočet v rozumných mezích šlechtí ministra financí, je pravda také.

1 1
možnosti
Foto

Řekl bych, že převážná část diskutujících Vám bude i spílat , neboť p. Kalousek je kvintesence odporu vůči vládě . Podle mého ojedinělého názoru - snad nejlepší od r. 1993. Nic moc neslibovala , ale dost dokázala . Církevní restituce ( noční můra socanů), reforma občanského zákoníku , důchodovém reformy , páně Hegerova nenápadná, leč prospěšná úprava zdravotnictví ..... Ne vše dokončeno, leč alespoň ZAHÁJENO. Předchozí sociálisti nebo i Topolánek ( s gulama) nula nula nic. Sliby , sliby...Zrekapitulujte si v duchu, co zavedl Gross , Špidla , Paroubek....... Už ani to pastelkovné či šrotovné neplatí , o třináctých důchodech nemluvě.....Leč lid tyto kolem huby medolepy miluje.....!

4 1
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1065x
obyčejný pracující člověk, správce domény o vzdělávání a trhu práce www.vzdelavacisluzby.cz

Seznam rubrik