Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Spíš projev politického diletantismu. Nejprve při koaličním vyjednávání na všechno přistoupit, pak po sestavení vlády to dokonce nechat schválit vládou a nakonec to všechno zpochybnit, to může udělat jen absolutní politický nedouk. :-P

1 0
možnosti
ZK

Z44d21e19n83a 69K54o16č59í

3. 6. 2014 13:11

Nemohl porušit koaliční smlouvu.!!

Porušit ji může jen absolutní politický nedouk :-P

0 0
možnosti
MP

Musím Babiše pochválit, že se chce vrátit k zdravotním poplatkům. ČSSD to odmítá, takže se moc těším na válku mezi ČSSD a ANO. Jak jsem  psal před volbami-Sranda začíná!;-D

0 0
možnosti
MC

Trh se ukázal jako dobrý nástroj k dosažení blahobytu, proto ho ani kolektivisté nemohou ignorovat. A vytvářejí pojem sociálně tržní hospodářství – spojují dva neslučitelné pojmy: sociální (donucení) a tržní (svoboda) – v jednom pojmu popírají i obhajují svobodu.

Chceme-li změnit politiku, musíme nejdříve změnit filosofii. Kolektivistická politika je důsledkem převládající filosofie v naší společnosti. Tuto altruisticko-kolektivistickou etiku a filosofii, která nám vládne od konce osmnáctého století, bychom měli nahradit racionálním egoismem, který je morální.

4 0
možnosti
Foto

Stále nedosažitelný je model Baťův, který spojuje tržní hospodářství se sociálním prvkem - ovšem pojatým tak, aby působil ve prospěch tržního systému.

1 0
možnosti
MP

Konečně Babišovi dochází, že hospodaření ve státě je jiné než ve firmě. Začíná chápat, že zvyšování platů, a důchody, a současně rušení poplatků nejde dohromady. I když má schodek stejný, díky úrokům se dluh bude zvyšovat. Živnostníkům ztížil podnikání odložením vyřizování z jednoho místa, snížením paušálů...Trojím zdaněním se zvýší danové úniky. Zvýšením minimální mzdy se zvýší nezaměstnanost, čímž se sníží výběr daní. Takže chemik má pravdu, pracuje se na dalším zadlužování. Milí moji, a kde na to vezmete peníze?

1 1
možnosti
ZK

Z39d98e66n85a 45K37o88č70í

3. 6. 2014 11:00

To je blbost !!! Dělat za 7,5 tis čistého se dojíždějícím z venkova, kteří dají 2,5 tis za dopravu,  opravdu nevyplatí. To že v mnohých oblastech této možnosti poskytování minimální mzdy, podnikatelé zneužívají, je nad slunce jasnější.

Systémem sociálních dávek je pro řadu nezaměstnaných výhodnější nepracovat !!

2 0
možnosti
PS

P39e45t96r 62S70k64á63l43a

3. 6. 2014 8:59

Jen jsem zvědav, kdy znovu uslyšíme ono známé  „Ty sliby nebyly zasazeny do reálného ekonomického rámce a dnes v konfrontaci s realitou neobstojí.“

3 0
možnosti
VH

Jen nechápu, proč si to nepamatovalo 1,6 miliónu voličů ČSSD. Copak neví, že tato strana vždy lhala mnohem víc, než ostatní?

 PS: Omlouvám se straně ČSSD: lhali samozřejmě její lídři. Již od roku 1996.

1 1
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1065x
obyčejný pracující člověk, správce domény o vzdělávání a trhu práce www.vzdelavacisluzby.cz

Seznam rubrik