Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J46a41r91a 50R83a13n88k

11. 1. 2016 22:45

Docela dobre napsane:-)R^ Tak jak tvrdite, ze v cestine muze jedno slovo vyjadrovat dve ruzne veci, pan Zeman nepochopil, ze je tomu tak i v anglictine a vysekl si mezinarodni ostudu.

S imigranty v Evrope je problem, jsou pohromade a tvori ghetta, maloktery ma zkontrolovane dokumenty a nejsou ani poradne imigracni zakony. Diky zakonum, v Kanade, ktera ma 1.7 milionu muslimu se zadne krize nedeji.

0 0
možnosti
LS

Píšete: "Pohlížet na každého uprchlého Syřana anebo Afgánce jako na potenciálního teroristu anebo osobu, která se nebude asimilovat a bude ždímat sociální systém, je opětovně hloupé."

Není to hloupé. Všichni ilegální a možná i legální uprchlíci jsou díky svým barbarským a teroristickým kolegům potenciální nebezpečí, pro nás, bojů a války neznalou generaci Evropanů. Je tedy nasnadě, že o své mírumilovnosti a vůbec o svých záměrech žít v Evropě poklidným způsobem života, nás musí bezpodmínečně teprve přesvědčit. Zatím nás po cestě do vysněné náruče Merkelové, přesvědčují pouze o tom, že jsou to násilníci a kriminální živlové, přesně podle takových hledisek, která jme očekávali. Tím nás jen utvrzují, že obávat se jich, je třeba.

3 0
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1065x
obyčejný pracující člověk, správce domény o vzdělávání a trhu práce www.vzdelavacisluzby.cz

Seznam rubrik