Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Důležité je, aby si ůředníci uměli přidělávat navzájem práci.

0 0
možnosti
MP

Ale ano...úřednictvo bujaře bují.

Ale..nejenom v EU.Naše rep. má 250 000 úředníků na 10 mil obyvatel, tj. 40 kusů na jednoho úředníka.EU s 500 miliony lidí 55000 úředníků, t.j 55 úředníků na půl milionu lidí ?! A platy ? Vzpomeňme si jak naši soudci bojovali za 13. a 14. platy . A ? Dostali je.Nu, jiní si utahovali, oni povolovali svoje opasky.

1 0
možnosti
MR

Bohužel zde je syndrom koloniálních zemí a  to že západní Evropa na tvrdo neprošla krachem  socialistického inženýrství. My se na to díváme z hlediska středu Evropy a nevnímáme tak koloniální historii Franice, Anglie, Holandska. Zde je pak tah "šlechtit" člověka pardon humanizovat a vytvářet byrokratický systém, obdobně jako v koloniích.

Je doslova neuvěřitelné, že po tvrdé lekcí velké části Evropy, která dojela na socialistickou byrokracii s komunisty a RVHP, opět se nechávají takto manipulovat. Možná je to tím že potřebují se dostat z rozvráceného stavu hospodářství a rozvrácených hodnot ve společnosti. Bohužel EU zde nemá silného partnera v post komunistických zemích a vlastně se udržuje v umělém koloniálním spánku určité lidské sociální humanizace. Jen že my nejsme kolonie ... .

1 0
možnosti
RV

Dobrý článek. Naprosto s Vámi souhlasím. Samozřejmě, že bychom absenci evropských institucí, evropských úředníků a evropské legislativy pocítili. Důsledkem by byla větší ekonomická prosperita v celé Evropě!! Každý Evropan by se měl lépe. Tedy s výjimkou právě těch evropských politiků a úředníků.

6 1
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1065x
obyčejný pracující člověk, správce domény o vzdělávání a trhu práce www.vzdelavacisluzby.cz

Seznam rubrik