Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

no nevím, ale za a) matka samoživitelka se k dávkám dostane opravdu složitou cestou a to ještě není zaručeno, že nějaký příspěvek dostane - mám osobní zkušenost. Za b) byla jsem v poslední době na sociálce 3x ( marně) a 80% žadatelů v čekárně bylo bílých. Za c) nastoupila jsem pracovně na ÚP a cikáni zatím - dle mého osobního pozorování - tvoří výraznou menšinu žadatelů( dva z deseti). Za d) Na Jižňáku, kde bydlím, teď přes léto vídám v horkách a víkendech makat party cikánských kopáčů při rozsáhlých výkopech, kdežto před hernou lelkují bílí zevlouni....Asi jde o úhel pohledu a osobní optiku.

0 0
možnosti
LZ

No nevím, matematika asi nebyla vaše nejsilnější stránka,   2  z 4OOOOO, a 8 z 10 000 000?;-) a to stejně přeháníte, je rozdíl sociálka někde v malém městě, a sociálka v místech kde je výskyt cikánů nepoměrně větší. A s těmi samoživitelkami opět lžete, a nebo musíte být hodně málo schopná, znám spoustu majoritních "samoživitelek", které vysávaji systém o sto šest, a nesnáším je stejně, jako ty první, nevím proč bych je měl živit, já ze sociálního systému nevytáhl ani korunu, chápu, že je potřebný, i když né pro tyto zloděje.

0 0
možnosti
MR

Než matka samoživitelka dostane dávky,tak jí byt proleze sociálka jestli opravdu žije sama a jak dalece je na tom s majetkem a jak jsou na tom finančně její rodiče.Pokud tam najdou jen stopu po chlapovi,tak musí doložit i příjem chlapa a pak teprve dostane,spíš tedy nedostane,nějaké dávky.Kamarádka musela vysvětlovat jednorázové holítko na vaně,těžko pochopit,že i ženy se holí,že.

6 0
možnosti
RK

Pane mýlíte se . Čistokrevný cikán ( tedy ten, který má oba rodiče cikány ) bude vždy jiný, než Čech ( jak nás nazývají ). On nás bude vždy od srdce nenávidět a potřebuje nás jen k tomu, aby jsme uspokojili jeho potřeby. Nikdy nebude respektovat obyvatele země ve které žije.

To že někdo nepracuje už dnes ani tak problém není. Problém je, že on nás za to, že ho živíme ještě zmlátí a poseká mačetou...............tady je ten rozdíl

2 0
možnosti
OL

O84t84o 47L45e73v

23. 7. 2013 13:54

Je jen divné,že se o ty bílé flákače nestará tolik organizací jak podle posledního sčítaní cca.13 000 "černých"flákačů.

http://radek-velicka.cz/?p=11024

5 0
možnosti
ZS

Mám opačnou zkušenost. Všichni ti tmavší spoluobčané, kteří pracovali, posílali děti do školy a platili jim zájmové kroužky o sobě vždycky mluvili jako o Cikánech. Ti, co se poflakovali, popíjeli a nadávali kolemjdoucím sami sebe vždy nazývali Rómové nebo Romáci.

Se zbytkem vašeho článku docela souhlasím. I mezi bílými je zajisté mnoho flákačů, výtržníků, zneužívačů dávek a vůbec pochybných existencí. Je ovšem neomlouvají v televizi zástupci stovek neziskovek, nežádají pro jejich začleňování extra prachy nad rámec běžné sociální pomoci a netvrdí o nich, že všechny ty negativní jevy jsou součástí jejich kulturní tradice.

7 0
možnosti
MR

M70i93l94a94n 48R18a47d75e46k

23. 7. 2013 17:04

ano, a pokud se nekdo do nich da, a zkritizuje je, ostatni Cesi budou nadsene pritakavat a nazyvat je sockama a i jinak. A nikdo nerekne ze je to dyskriminacia a rasysmus. Naopak. Tak tomu bylo a stale je. Kdyz Cech nekoho zavrazdi, a dostane mirny trest, lide se nas...ou, a neni spolek Bily Romea ktery by se za ne vzal a rekl ze za tu vrazdu muze spolecnost, male davky... Atd. V tom je ten "maly" rozdil.

1 0
možnosti
JR

J35a87n 81R42á75ž

23. 7. 2013 13:36

Nastal čas přestat být "humánní" ke všem,kdo programově zneužívají sociální systém. Že to systém umožňuje,znamená,ze je špatně nastavený a jednak jsme zřejmě hodně bohatý stát. 

Naději, že skončí "tunelování" systému, což je oblíbeny sport nejenom Cikánů, vidím v tom,ze peníze dřív nebo později dojdou. A ze pak na tom budou "sociální tuneláři" hodně špatně?  To bude jen dobře....to je evoluce,kterou brzdíme tím,že neschopným umožňujeme mít rovnocennou životní úroveň jako mají schopní. A to je proti přírodním zákonům.

3 0
možnosti
Foto

Hodně trefných postřehů :) R^

1 1
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1065x
obyčejný pracující člověk, správce domény o vzdělávání a trhu práce www.vzdelavacisluzby.cz

Seznam rubrik