Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A co takhle ekonomický růst, ten by zdroje náhodou negeneroval. Proč pravice  dělá takovou hospodářskou politiiku, že neústále padáme. Kdo se jí o to prosil? Slibovala, že porosteme o 10% ročně (Tlustý). Proč nesplnila tento slib, o který se opíral koncept proporcionální daně a rovné sociální dávky?

0 0
možnosti

Dobrý. Doufám, že jste do toho druhýho pilíře plně nastoupil. Soudě podle kvality textu se domníváte, že tento typ penzijní reformy vyřešil Váš problém. Řekl bych, že Vás se týkat nebude. Nu a pokud byste měl přece jen trochu zájem o vlastní budoucnost, zkuste se poptat po penzijní reformě podle Rusého či Vostárka. Možná, že Vám přece jen docvakne.

1 2
možnosti
VH

autor píše: " A přesně touto cestou do pekel je ekonomický model levice, tedy neřešení očividného problému a ponechávání ho na další generace." Ok, zkuste konkrétně a detailně rozebrat toto "neřešení": http://www.cssd.cz/program/program-podle-vas/duchodova-reforma/

0 0
možnosti
PH

Pane Hrubeš, v roce 2005 se parlamentní strany (mimo KSČM) na parametrech důchodové reformy. Ve finále ČSSD od toho ustoupila, proč, to si doplňte sám.

0 0
možnosti
DP

D19a91d74a82k 68P21e46t57r

3. 7. 2013 12:37

Pokud tomu máme rozumět, do dnešního dne jsme prosperovali s příslibem nejjasnějších zítřků za dva dny. Jen co nastoupí levice, dojde k likvidaci státu? Tak safra, proč je národ nepodrží?

3 2
možnosti
DP

D37a76d58a65k 57P36e86t79r

3. 7. 2013 12:34

Jen malá připomínka, co je dnes pravice na odchodu? Záruka lepších zítřků? Tak kruci, proč odchází?

2 2
možnosti
ZJ

Protože málo slibuje. Jedny volby rozhodl poplatek 30Kč.

3 0
možnosti
Foto

Záklkadní ekonomické pravidlo praví, že každý stát je tak bohatý, jak jsou bohatí všicni jeho občané. Proto Vaše teze "Náš stát musí ekonomicky fungovat i s bohatými, ale i bez nich, nikoliv na jejich úkor." je silně pochybně elitářská.  Zejména když jendím dechem dodáváte: "Ekonomický model založený na dočasném vyždímání jedné skupiny obyvatel je velmi krátkozraký a nestabilní." - Souhlasím s Vámi. Ale co střední třída, co nižší vrstvy obyvatel...?  Ty ať stát klidně ždímá, že? ;-)

Škoda, že zde nejdou takové nástroje, aby Vás okamžitě aspoň na rok odsoudili k vyžití ne z minimální mzdy, ale životního minima, bez možnosti operovat úsporami, přivýdělky apod. A pochopitelně z Vás udělat nezaměstnaného. R^ Pak byste asi hovořil značně jinak.

5 5
možnosti
JM

Zas jeden ekonomický veleexpert, bez ekonomického vzdělání...

Nechcete si to vyměnit s Kalouskem?

7 13
možnosti
ZJ

Bohužel má ale pravdu. Ovšem v zemi, kde je tolik osobních bankrotů "obyčejných lidí", s tím neuspěje.

0 0
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1065x
obyčejný pracující člověk, správce domény o vzdělávání a trhu práce www.vzdelavacisluzby.cz

Seznam rubrik