Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Bohužel, je to tak. Jen si myslím, že se pletou ti, kdo posuzují článek jako útok proti levici. Opravdu si myslíte, vy všichni, kdo fandíte tzv. "levici", že pokud vyhrají volby, že nebudou lhát a krást. Bohužel budou krást a podvádět úplně stejně jako nynější elity a možná i víc, protože se konečně dostanou k lizu. Nevím jak z této situace ven, možná že to chce jen trpělivost a volit podle vlastního uvážení a nedat na prázdné sliby a doufat, že ty další volby 2018 už budou čitelnější.

1 3
možnosti
TK

Nesouhlasím.

1. Článek jste napsal proti Zemanovi a levici (ponechme stranou, že v ČR už toto dělení ztrácí původní význam), ale úplně stejný článek s podobnou hrozbou jste mohl oprávněně napsat před 4 lety (ale i dnes) proti pravici a arogantnímu Kalouskovi či VK.

2. Co se týče tvrzení, že národ má takovou vládu, jaký je sám: Není to úplně pravda. Dějiny z velké části určují dominantní jednotlivci (To je mimo jiné například důvodem selektivních vražedných útoků USA na konkrétní osoby. ) Jestliže například u nás Václav Klaus cíleně umožnil, aby elity vznikly z vexláků a vůbec z lidí z morálně slabých, tak tím určil další vývoj společnosti na desítky let dopředu. Toto jsou křižovatky, kdy se vše dá pokazit a národ s tím obvykle pramálo udělá.

3 1
možnosti
KD

Komuniste mohou slibovat, pokud je nekdo, komu se neco muze ukrast, tak ja se cinili zejmena v 50 letech. S komunisty je treba zamest, dokud je jeste cas

2 3
možnosti
JN

Komunistům se mělo tvrdě zakroutit krkem a postavit je mimo zákon ihned po revoluci, stejně jako NSDAP v roce 1945. Teď je už bohužel pozdě.

2 2
možnosti
Foto

P11e32t34r 74H79a26h60n

25. 8. 2013 14:31

Pravda, pravda, nic než pravda. Nepříjemná, leč...Díky. Karma.R^

5 5
možnosti
JR

J20a79r21a 86R54a25n15k

24. 8. 2013 4:17

R^Vynikajici clanek.....bohuzel;-(

6 5
možnosti
PV

Článek je špatný, negace, negace, autor vidí kolem sebe to, co chce vidět. Chce vidět špínu, tak se na ní kouká. Bohužel je to dáno asi tou jeho profesí. Docela mu uniká, že většina občanů má zcela jiné starosti než do zblbnutí probírat hulváta Zemana a šíbra Kalouska. Samozřejmě, že tomuto zvrácenému pohledu notně pomáhají média, soudy, korupční prostředí bla bla... ovšem realita života prostého občana je jiná, ona politika není vše, není to celý náš život...

6 10
možnosti
JR

J33a58r66a 15R21a56n44k

24. 8. 2013 4:19

Pokud sam tu spinu nevidite, doufam, ze nebudete volit, PetreRv

2 3
možnosti
Foto

Karma, pri cteni mi chodil mraz po zadech.

9 4
možnosti
ZK

Je to politicky impotentní bez ohledu na karmu.Tu dávají tzv pravičáci ale tam se projevuje stupidita která má ve světě těžko napodobitele.Článek ale stupidní není jenom si autor neuvědomuje že se svět nebude řídit přáním kohokoliv ba ani jeho přesvědčením.Chtělo by to víc přemýšlet a lépe vysvětlit proč se děje to cose děje a nepovažovat všechny za hlupáky.Takovým lidem se často stává že si nevšimnou že jsou hlupáky oni.Negativní kampaně,nenávist k lidem s jinými názory,neschopnost komunikace a stupidita což je předpojatost myšlení a vnímání to je dnešní politika.Je to hlavní příčina dnešního marasmu a nikoliv Zeman.

10 12
možnosti
Foto

P68e51t30r 58H54a98h32n

23. 8. 2013 10:52

Vy jste si patrně také za celý život nevšiml vlastního hlupáctví a nedojde vám to nikdy. To jste napsal hezky.

8 5
možnosti
ZB

Karma.Bohužel, lidé zase musí po volbách poznat, že levice a komunisté slibují nesplnitelné.To zklamání levičákům přeji,bohužel na to doplatíme všichni.

18 6
možnosti
MK

Ano,to jste řekl přesně¨...ve stylu "pravice"..čím hůř,tím líp...;-D

7 10
možnosti
AK

Smutna pravda. Clanek ale velmi vystizny. Bohuzel.;-(

13 4
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1065x
obyčejný pracující člověk, správce domény o vzdělávání a trhu práce www.vzdelavacisluzby.cz

Seznam rubrik