Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P43e57t21r 55S22k97á37c85e43l

31. 5. 2013 20:21

Každá krize v historii lidstva se vyřešila nejlépe krachem stávajících struktur. Takže po krachu EU přijdou lepší časy. Nebo si někdo v rozporu se zdravým rozumem myslí, že je možné úspěšně řídit životy 500.milionů občanů ze 27.států Evropy? 10 let pod vládou EU nám ještě nestačilo, nestačili zkušenosti co se u nás děje? Po rušení cukrovarů, mlýnů a škrobáren přijde na řadu co? Pokud chceme změnu, všichni musí k volbám a dát hlas jen NEparlamentním stranám. Starého psa novým kouskům nenaučíš, že? Jinak:

Taky se přikláníte knázoru, že EU vedou blouznivci z pařížských barikád, kteří zapalovali auta nabulváru Saint Michel v roce 1968?R^

0 1
možnosti
PK

Zrušení podle Vás na smrt nemocného eura nepřinese nic, dokonce slavná česká koruna  vůči němu klesá. Při stagnaci otevřené ekonomiky a tedy značné části příjmů obyvatelstva klesá životní úroveň, znehodnocující se úspory atd.

2 0
možnosti
PK

Co jsou tvrdé reformy práce? Něco jako německý Hartz? Ale tam se vycházelo z nesrovnatelně jiné úrovně sociálního zabezpečení, o které se tady může jen zdát. Co chcete zkrátit nebo možná zrušit - dobu a velikost dávek v nezaměstnanosti?

0 0
možnosti
Foto

Dnes politikem,  který na Slovensku stojí za povšimnutí, je pan Richard Sulík.

0 2
možnosti
PB

P23a44v69e31l 69B62a64c63í66k

31. 5. 2013 17:24

Nevím co pokládáte za tvrdou reformu na trhu práce, ale pro zažátek by stačilo srovnat zdanění práce, aby se mimořádně nevyplácelo zaměstnávat agenturní zaměstnance a brigádníky. Z každé odpracované koruny u nás zaměstnanec zaplatí přímo nebo nepřímo na daních minimálně 55 halířů, což se u ostatních neděje.:-P

0 2
možnosti
VH

Zrušení € samo o sobě nic nepřinese. Státy, které mají hospodářské problémy, je budou mít dál se svoji drachmou, lirou nebo pesetem.

Dzurinda nedělal nic jiného, než co stávající česká vládní koalice. Tady už nám tu slavnou důchodovou reformu a církevní restituce taky prosadili, rovnou daň tady máme od Tlustého, tak nastává ráj na zemi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1065x
obyčejný pracující člověk, správce domény o vzdělávání a trhu práce www.vzdelavacisluzby.cz

Seznam rubrik