Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Alespoň vím, kam nemám klikat.

3 0
možnosti
FS

Tento "článek" je sprostý, hloupý a bezcitný žvást samolibého člověka. Já nevím, jaké ještě použít přívlastky. Tedy vím, ale byl bych smazán.

Konopí pomáhá mé babičce s artritidou a feťačkou bych ji rozhodně nenazval.! Navíc je to tolerantí dáma a ty vaše zřejmě hořké zkušenosti jsem s ní rozhodně neměl. Je mi z vás zle.

A ještě jak si děláte reklamu na "svůj" web, to je opravdu trapné!

9 0
možnosti

Přečetl jsem to jednou, podruhé...... a potřetí.

A pořád nějak nechápu, co jste tímhle slovním průjmem chtěl naznačit.

Asi se budu muset přihlásit k dovzdělání, nejlíp na http://www.vzdelavacisluzby.cz

13 0
možnosti
JK

Oni se nechtějí zhulit, oni si chtějí ulevit od bolesti. Proto to pěstují. Jde o to, jestli se "zázračné" účinky konopí nepřeceňují. Občas mám ten pocit. Ale on se ten pohled na možnosti konopí časem ustálí, lidé zjistí, co to umí a co ne a bude klid. Tedy v případě, že bude konečně povoleno si jej pěstovat doma nebo si koupit kvalitní preparáty za přijatelné ceny. To se uvidí, až zde příští rok začnou působit pěstitelé s licencí.  :-)

3 12
možnosti
Foto

Ujišťuji vás, že se to skutečně příliš nepřeceňuje, ty účinky konopí prokazatelně má. A bylo by nejvýše vhodné, aby s tou šikanou za léčebné pěstování přestali.

13 1
možnosti
Foto

Ten váš text mohu označit, s maximální ohleduplností, jako ubohost a absolutní nepochopení problému. Oni ti senioři nejsou feťáci, jen samoléčitelé riskující nesmyslné postihy za užívání léčebné látky, kterou ubožáčtí zákonodárci kriminalizují.

To jste si pěkně uříznul kšandu. 8-o

18 0
možnosti
MK

Senioři pěstují konopí k léčebným účelům a většinou z něj vyrábějí masti. Viděla bych v tom spíš pokrytectví našich zákonodárců: Nebezpečnější drogu, alkohol, ano, protože z něj má stát spotřební daň. Bylinu, která se využívala k léčbě po staletí ne, neboť když si ji každý vypěstuje na zahrádce, státu z toho nic nekápne.

17 0
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1065x
obyčejný pracující člověk, správce domény o vzdělávání a trhu práce www.vzdelavacisluzby.cz

Seznam rubrik