Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

motylek_02

6. 10. 2010 5:48
u nas se svatby

pojaly jako rodinne oslavy. Novomanzelum se popralo, vybral dar dle jejjich potreb a pak se juchalo a parilo. Pravda nedopadla ta svatba, kde se zvalo vic lidi nez zdravo. Takove ty kde byli jen nejlblizsi byly OK. Nebyl moc rozdil jestli to byly narozeniny ci prave svatba. Ono zalezi.

0 0
možnosti

Luborka

4. 10. 2010 19:27
Také přemýšlím

od okamžiku, kdy mne otec mojí dcerky požádal o ruku, proč je důležitý nějaký ceremoniál. Prostě jsme si řekli ano, my dva už dávno, okamžiku, kdy jsme se rozhodli být spolu. Proč to potřebuje takový rozruch? Navíc, zjistila jsem, že ani nevím koho bych pozvala za svědka, má, také jsem si myslela, že nej...kámoška při návštěvě města kde žiju ani nezavolá. No, já svědka ke svému rozhodnutí opravdu nepotřebuji ale z nějakého důvodu si budu muset asi někoho najít, třeba oslovím někoho na ulici;-) 

0 0
možnosti

eržabet

5. 10. 2010 16:08
Re: Také přemýšlím

možná jde hlavně o jistý druh tradice v naší kultuře..prostě to k životu tak nějak patří, i když už máme nějakého teho potomka, ne?:o) ..zas taková "nej" kámoška to asi nebude, říkám, takové akce fakt otvíraj dost oči - možná máte u sebe někoho, koho tak moc za "nej" nepovažujete a nakonec zjistíte, že dotyčné na Vás fakt záleží;-)

0 0
možnosti

Karolinka3311

4. 10. 2010 16:59
Díky za varování :-)

Jsme ve stadiu rozmýšlení kdy a jakou svatbu uspořádat - a vaše postřehy mi mluví z duše :-) Na jednu stranu bych si ten den chtěla aspoň trošku "užít" (aspoň na chvilku ty bílé šaty, prosím :-) ), na druhou stranu si říkám, jestli by tichý obřad ve 4 nebyl pro všechny zúčastněné nejméně psychicky náročný :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 895x
..prostě Betty..)

Seznam rubrik