Podprsenková náhoda?

Před pár týdny jsem si řekla, že bych po x letech mohla vyrazit a koupit si novou podprsenku, páč mi začly zbývající schopné dosluhovat...

Už při představě, jak si musím v obchodě zkoušet vybrané "podprdy" v minišatničce k tomu určené - navíc za přítomnosti našeho druhorozeného dvouletého aktivního dítěte - mi naskakovala husina. Nikdy nevím přesně, jakou velikost mám, protože mě dosud zásobovaly tímto sortimentem má sestra a kámoška, tak nějak asi mají víc mé "obdarování" v oku než já sama. Pro mě svéhu druhu ztráta času trávit hodinu či více hledáním správné pušapky (vpředu toho moc holt nemám). Myšlenky tohoto druhu mi během týdne za pochodu běžely hlavou, a začínala jsem být čím dál více nervozní, že tento výlet budu opravdu muset  poprvé v životě podniknout. A to byste nevěřili...

...ve čtvrtek v podvečer mi zazvonil mobil a volala Magda (jedna známá): "Ty Bětuš, víš, já ti volám..a prosím, tě, neuraž se...já si objednala na netu podprsenky a nějak jsou mi v obvodu volné..a tak jsem přemýšlela, kdo další v okolí je širší než já, ale přitom vpředu taky toho moc nemá..a tak smě napadla ty.." (Já už se řechtala jak kobyla..) "Bětuš, je to blbý? Nebo co myslíš?" A já na to: "Magdi, to bys nevěřila, nad čím poslední týden uvažuju,..víš co, já si je zkusím a uvidíme, a povykládám ti....." Magda: "Zrovna jdu ven běhat, seš doma, že bych ti je hodila, ať víme?" Já: "No jasně.."

No, a do půl hodiny byla u nás, já si zkusila podprdu-sedla mi jak ulitá, i ta druhá. A za cenu, za kterou jsem myslela, že budu pořizovat jednu, jsem měla dvě.

A pak nevěřte, že náš Pán Bůh přece ví, co všechno potřebujeme, včetně "spoďárů"..o)

(Matouš 6, 25-34)

p.s. A to byste nevěřili, když jsem byla podruhé těhotná, tak jsem chtěla v sekáči sehnat konečně nějaké ty bezva gatě určené těhotným, jak přikryjí a zpevní bříško..a tak jsem vlezla do sekáče, a ony tam na mě fakt čekaly. Přesně ty, co jsem si představovala..a za pár kaček, ha!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Alzbeta Furstova | neděle 6.11.2016 16:21 | karma článku: 23,57 | přečteno: 1800x
  • Další články autora

Alzbeta Furstova

Něco k rodině 1

15.8.2019 v 21:25 | Karma: 8,44

Alzbeta Furstova

Manželství pro všechny?

10.7.2018 v 22:40 | Karma: 32,66

Alzbeta Furstova

Absurdní poplatky..

23.1.2014 v 12:40 | Karma: 16,34

Alzbeta Furstova

"Money, money, money..."

26.7.2013 v 20:03 | Karma: 12,86

Alzbeta Furstova

Zadarmo jste dostali..

25.7.2013 v 12:27 | Karma: 8,77