Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

motylek_02

5. 6. 2010 3:30
spokojena mamina

je zaklad. Svedci to spise o organizaci Vaseho casu. Jedna vec je rict promin, ted vazne nemuzu a druha: nemam cas jako ty....to by me presla chut s takovou zenskou nekam jit. Nenechte si otravit zivot lidmi, kteri neco nedovedou a jeste plivnou jedovatou slinu. :-)

0 0
možnosti

permanent

5. 6. 2010 0:12
Kašlete na to, co si lidi myslí !!!

A už vůbec nebudte provinilá. Je to čistě Váš život a nikomu nemusíte dokazovat, že už máte svoje povinnosti splněný, co je komu do toho ??? A pokud to nechápou, pak s nima nestojí za to jít ani na teplou vodu z kohoutku. Ludmila Odarčenková ;-)R^R^

0 0
možnosti

motylek_02

5. 6. 2010 3:34
Re: Kašlete na to, co si lidi myslí !!!

;-D pry na teplou vodu... hehe. z bojleru R^

0 0
možnosti

skrlata

4. 6. 2010 21:01
hurá na kávu

Po dvaceti jedna letech manželství, kdy už mám děti skoro dospěle jsem si uvědomila, že je třeba si udělat i čas na sebe. Není nic lepšího než si pokecat u dobré kávy s kamarádkou a super je to i doma s manželem nebo dcerou u dobré kávičky nebo čokoládky. Takže mamky, tento čas je třeba si najít a užít si ho ;-D

0 0
možnosti

paulina

4. 6. 2010 20:46
Kávičkááá!

Kávička - nebo cokoliv jiného. Po třech dětech jsem zjistila, že jestli občas nevypadnu z domu, zblázním se. Tak chodím dvakrát týdně cvičit a jednou týdně na kávičku a hned je mi líp. Já si odpočinu od dětí, děti ode mne. Cestou z tělocvičny nakoupím - bez dětí to jde tááák jednoduše!:-)

0 0
možnosti

jarinka

4. 6. 2010 19:43
Opravdový přítel vás nikdy nepomluví.

Když už kávičku, tak se svým psem a touto skvělou bandou na internetu. Nikdy ne s někým, kdo mě může za rohem pomluvit hned po kávě. ;-D

0 0
možnosti

TATRA 613

4. 6. 2010 19:02
je fakt,že nejlepší je studovat...

když je žena na mateřské dovolené.! To pak má na studia mnohem více času než kdyby byla v zaměstnání.

0 0
možnosti

eržabet

4. 6. 2010 23:09
Re: je fakt,že nejlepší je studovat...

akorát, dle zkušeností mých kamarádek, můžete mít tak to jedno dítě - při dvou je to už hůře sladitelné..nicméně opět, kdo chce, tak to půjde i při zaměstnání - jak tak sleduju kolegyně z ročníku, které mají dvě a více dětí a ještě chodí do práce a sbírají zápočty;-)

0 0
možnosti

tvé horší já

4. 6. 2010 15:34
vydirani

budte v klidu, takovehle vyditani je naprosto bezne uplne mezi vsemi, ne jen mezi maminkami. stavalo se mi to take, ze mi drivejsi pratele predhazovali, ze nemaji cas, ze se neflakaji apod. ja jsem to chvili resil, rikal jsem si, ze jsem asi vazne flink, kdyz si dokazu treba obden najit hodinku na pokec s prateli, nakonec jsem zjistil, ze omezeny nejsem ja, ale ten, ktery mi otlouka o hlavu, jak on na ty bylbosti nema cas. cas na odpocinek a relax je stejne regulerne straveny cas, jako prace, ci starani se o dite apod.

nenechte si namluvit, ze jste spatna, spatni jsou ti, kteri neumi odpocivat, relaxovat a setkavat se s prateli a jeste to prezentuji, jako ctnost.

0 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 895x
..prostě Betty..)

Seznam rubrik